Cum arată Melissa, fata cea mare a lui Cristi Borcea, la 17 ani. Este de o frumusețe răpitoare!

 Dumba Gabriela
.

Melissa Borcea este fata cea mai mare a lui Cristi Borcea, din totalul de nouă copii ai fostului șef de la Dinamo. Melissa Borcea are un frate geamăn, Angelo, iar în această vară au împlinit 17 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Melissa și fratele ei geamăn Angelo au împlinit, în această vară, 17 ani! Nu sunt cei mai mari copii ai lui Cristi Borcea, însă Melissa este cea mai mare dintre fetele dinamovistului.

Melissa Borcea a moștenit fizionomia tatălui ei, ochi albaștri și migdalați, cu care fostul dinamovist a făcut furori printre femei. Însă, la o analiză atentă a pozelor postate de adolescentă pe rețelele de socializare, îți dai seama că are și trăsăturile mamei ei, Mihaela Borcea.

Melissa și Angelo Borcea mai au un frate bun, pe Patrick și, chiar dacă sunt copii de bani gata, care pot avea tot ce-și doresc, cei trei copii ai lui Cristi Borcea din mariajul cu Mihaela se concentrează pe studii și trăiesc asemenea tinerilor de vârsta lor. Nici unul dintre ei nu epatează prin aroganțe asemeni altor copii bogați și nici n-au fost implicați în scandaluri de tabloid.

Melissa Borcea este foarte pasionată de călătorii și uneori mai postează imagini din timpul vacanțelor petrecute peste hotare.

melissa-borceamelissa-borcea

Mellisa Borcea, scrisoare către Huidu

Fiica lui Cristi Borcea a avut o singura ieșire publică, iar asta după ce Șerban Huidu a făcut public un mesaj agresiv la adresa fostului șef de la Dinamo. Atunci, fata i-a transmis, la rândul ei, un mesaj omului de televiziune.

Mesajul pe blog care a stârnit reacția fetei: ' Lașând la o parte penibilul situației în care Pelinel s-a dus la camera intima a penitenciarului atrasa fiind de farmecul sau euroii lui Don Juan de Butelie, cel mai tare se da în spectacol penibila de actuala nevasta – Alina care a ajuns la momentul în care roata s-a întors pentru ea:

Atenție ce declara moralista:

Noi suntem o familie solidă, noi ne iubim. Aceasta femeie este o femeie de moravuri ușoare, nu stiu ce urmărește!, a declarat Alina Borcea, la Antena 1. Rugată să comenteze faptul că Valentina Pelinel este însărcinată, soţia lui Cristi Borcea a declarat: Nu ştiu, întrebaţi-o pe ea, eu ştiam că e o stearpă. Pai să spunem noi ce urmărește, dezvirginata în șampanie care ești: să îi facă un copil lui Borcea să scadă moștenirea ordaslelor tale! E de moravuri ușoare că îl desparte de soția cu doi copii?! Da tu ce ai făcut? E zdrență? Da tu de unde știi? E sterpa? Iote că Dumnezeu nu da cu parul lovește puternic la rădăcină: Sterpa o să facă un copil cu Borcică….și o să iți ia caimacul fandosita Pământului!

Citeste si: Ce mari s-au făcut copiii Alinei Vidican și a lui Cristi Borcea. Alexandru și Gloria au venit în România la bunici

citam din nou din înțelepciunea otrepei:

' Valentina, eu nu am soţ de lăsat, eu nu m-am măritat să divorţez. Îţi transmit că vreau să ne respecţi intimitatea şi să ne laşi familia în pace. Îţi reamintesc că eu sunt Alina Borcea, soţia lui Cristi Borcea. Îţi mulţumesc. Să-şi caute fericire în altă parte. Eu lupt pentru soţul meu' Ai nu zău? Cum să divorțezi de sponsor după ce te-ai chinuit atât să-l desparți de fosta soție! De unde viața îndestulată, de unde vacanțe exotice, de unde statut social? Din buteliile lui Borcică! Și acum, după ce te-ai chinuit atât, să vină alta să ți-l ia? Nu face mă chere! Unde mai pui că vă trebui să și munceșți în viitor! Tz tz tz!'

' Lăsând deoparte aceste poveșți despre obrazul și onoarea unora, aceste întâmplări reprezintă modele de viață pentru copii noștri! ' De ce, tati, să fiu moral, că Borcea are 7 copii cu 3 femei și uite ce bine îi este!' De ce, mami, să nu îmi urmăresc interesul, să întâlnesc un fraier cu bani și să-i torn un copil-uite scap de probleme pe viață…'.

Acestea sunt întrebări la care trebuie să răspundeți copiilor voștri. Și nu e ușor, Așa că luați fiecare atitudine că aceste accidente morale ale societățîi moderne să nu devină lucruri normale!', a scris Huidu pe blog, în ianuarie 2016.

Mesajul Mellisei Borcea a impresionat o țară întreagă și l-a făcut pe Huidu să-și ceară scuze.

' Am primit un mesaj sfâșietor de la puștoaică ce ar putea să ne dea lecții de viață tuturor! Aș vrea să înțelegeți, nu cu omul Borcea am avut ceva, sau am scris ceva, dar ce face el reprezintă din păcate un exemplu negativ pentru ce vrem să devenim! Pentru fetiță aceasta, Cristi Borcea este tatăl și îl iubește mai presus de orice. Este un exemplu de devotament și iubire necondiționată! Aș vrea să o rog să mă ierte și să ne ierte noua celor ce am comentat sarcasmul și să citească ce am scris eu peste 10 ani! Să citească cu mintea ei de atunci nu cu inima de acum, pe care și eu și alții i-am făcut-o praf! Te rog să mă ierți!', a scris Serban Huidu pe contul de socializare.

Fiica lui Borcea i-a raspuns rapid: Vreau ca toata lumea sa stie ca Cristi Borcea, ca tata este minunat. Toti anii acestia a fost langa mine si datorita lui sunt ceea ce sunt acum. Pentru asta ii multumesc si il iubesc enorm!'.

Citeste si: Cristi Borcea, dezvăluiri fabuloase: „Am patru copii concepuți în detenție!”. Ce spune fostul boss de la Dinamo despre camera nupțială din pușcărie

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Fostul dinamovist are 3 copii cu Mihaela Borcea: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa și Angelo (18 ani).

Din căsătoria cu Alina Vidican, Borcea are o fată și un băiat, pe George Alexandru (7 ani) şi Gloria (4 ani).

Din relația cu avocata Dana Voiculescu, pe care a cunoscut-o în 2007, o are pe Andreina Carolyn Christine (12 ani).

Din mariajul cu Valentina Pelinel, Borcea mai are 3 copii, pe Milan (4 ani) și gemenele de un an.

Citeste si: Cristi Borcea, alături de actuala și de fosta în vacanță. Valentina Pelinel și Mihaela Borcea, împreună la plajă! „Sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton