George Burcea, declarație neașteptată de dragoste pentru Viviana Sposub: "Ești drogul meu neinterzis"

 Cica Cristina
.

George Burcea și Viviana Sposub sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și nu ezită să o arate ori de câte ori au ocazia. Ultima dată, actorul i-a făcut o declarație suprinzătoare iubitei sale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Viviana Sposub, infectați cu noul coronavirus, își petrec împreună perioada de izolare. Cu toate că stau împreună și au ocazia de a-și spune unul altuia ceea ce simt, actorul a simțit nevoia să-i facă public o declarație frumoasei sale partenere.

Citește și: A murit Virgiliu Dan Dimulescu, după ce a fost infectat cu COVID-19.Pictorul avea diabet

George Burcea a copleșit-o pe Viviana Sposub cu o declarație de dragoste pe rețelele de socializare. A postat un story cu o poză în care iubita sa apare gânditoare privind un apus de soare de pe acoperiș.

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:„Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace'/ EXCLUSIV

George Burcea, declarație de dragoste pentru Viviana Sposub

Ca melodie de fundal, el a ales Drogul Meu Neinterzis' a lui Connect-R cu Nane, iar versurile spun totul.

Noi suntem droguri / Nici măcar nu ne placem, dar ne place ce facem / Noi suntem droguri / Nici măcar nu vorbim, de ce să vorbim că deja ne simțim / Droguri /  Tu și cu mine, facem un rău care ne face bine / Uuu… și nici legea firii nu poate să pună cătușe iubirii.

Citește și: Ce fac George Burcea și Viviana Sposub, infectați cu COVID-19, în izolare:„Nu vedem filme de dragoste, facem noi destulă'

George-Burcea-si-Viviana-Sposub-1-1George-Burcea-si-Viviana-Sposub-1-1

Faci tu ceva ce-mi place mie / Faci tu ceva de nu-ți rezist / Tu ești si rău, dar ești și bine / Ești drogul meu neinterzis /Ești cel mai dulce compromis!', sunt câteva dintre versurile melodiei.

Viviana Sposub, detalii din intimitate

Viviana Sposub a dat din casă, la Vorbește Lumea, un detaliu din intimitate.

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner împlinesc 6 ani de relație! Surpriza de care a avut parte prezentatoarea Ferma:„Zâmbetul meu…'

Întrebați de Adela Popescu ce filme i-ar recomanda, George Burcea și Viviana Sposub au amintit de seriale pe care prezentatoarea deja le-a văzut. Totuși, Adela a fost curioasă să afle dacă cei doi nu se uită și la filme de dragoste. Răspunsul a fost de-a dreptul savuros.

„Filme de dragoste nu vedeti?', a întrebat Adela Popescu.

„Facem noi destulă, nu mai e nevoie', a răspuns Viviana Sposub.

Citește și: Adriana Stere de la PRO TV este însărcinată pentru a cincea oară:a făcut fertilizare in vitro. Ce sex are bebelușul

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton