Cum arată mama și sora Laurei Cosoi. Au fost împreună, în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță: „Eram convinsă că...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată mama și sora Laurei Cosoi. Au fost împreună, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Laura Cosoi nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Ei bine, când vine vorba despre familie ei de după căsătorie, mai concret soțul ei și copiii pe care-i au împreună, este destul de deschisă. Atunci când se pune problema de mama sau sora ei, a fost adesea reținută. Acum a sosit momentul ca fanii să facă cunoștință cu cele mai importante femei din viața ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată mama și sora Laurei Cosoi. Aceasta este întrebarea pe care mulți fani din marea comunitate din mediul online a actriței si-au pus-o de-a lungul timpuluui. Toți au vrut să afle cine sunt, cum arată, dar și cu ce se ocupă sora și mama îndrăgitei vedete. Ei bine, chiar de 8 Martie, Laura Cosoi a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV alături de cele mai importante femei: mama ei, Ligia Cosoi, și sora ei, Alina.

cccccc

Despre mama ei, s-au aflat mai multe lucruri de-a lungul timpului, printre care și faptul că este dansatoare profesionistă și lector la Facultatea de Teatru a Universității de Arte ‘George Enescu'. Cât despre Alina, sora mai mică a Laurei Cosoi, este o fire discretă și spre deosebire de sora ei, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Venirea ei în emisiunea lui Cătălin Măruță este clar o excepție, iar acest lucru a ținut să-l precizeze chiar și ea.

Citește și: Ce dietă ține Laura Cosoi, după ce a devenit mamă a treia oară: „Evit să consum…”

Citește și: Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, după ce a devenit mamă a treia oară. Și-a recăpătat silueta suplă: „Ai un corp de vis, arăți trăznet!'

Citește și: De ce refuzat Delia propunerea Monei Segall de a participa la America Express: „Cu sora și cu mama, dar nu am reușit”

Citește și: Cine este și cum arată mama lui Smiley. Ioana Maria și-a sprijinit fiul necondiționat

Cum arată mama și sora Laurei Cosoi

În emisiunea lui Cătălin Măruță de pe 8 Martie, toți cei care au fost cu ochii pe miciel ecrane au putut să le vadă pe mama și sora Laurei Cosoi. Ce-i drept, frumoasa actriță are cu ce să se laude, fiindcă atât mama ei, cât și sora ei sunt foarte frumoase. Nu sunt de mirare nici trăsăturile ei speciale, pe care cu siguranță le moștenește în mare parte de la cea care i-a dat viață.

Bineînțeles, întâlnindu-se toate trei, au stat la povești în compania lui Cătălin Măruță. Au depănat amintiri din copilărie, adolescență, iar mama lor a scos la iveală lucruri la care fanii nu se așteptau.

Mama Laurei Cosoi: 'A fost foarte dureros. Mulți părinți trec prin această fază'

Mama Laurei Cosoi nu a ezitat și a trecut la povești din trecut, atât despre Laura Cosoi, cât și despre fiica ei mai mică, Alina. Este clar că în prezent este foarte mândră de amândouă, fiind la casa lorși împlinite din punct de vedere profesional. Totuși, înainte ca ele să ajungă aici, mama lor a trecut printr-o mare dezamăgire.

Mai concret, se gândea că o să aibă o afacere de familie privind dansul, în care fiicele ei să o susțină. Totuși, într-o bună zi, ambele au renunțat. Au ajuns la concluzia că nu își doresc să facă asta pe viitor, astfel că și-au urmat visul.

„Le-am arbitrat până când au terminat liceul, dar au renunțat cu un an înainte la dans sportiv, eu fiind și antrenor. Eram foarte implicată. Aveam grupe, copii, nici nu mă gândeam că nu voi preda cumva șafeta. Alina era și ea în organizare, în backstage. Eram convinsă că o să fie un fel de afacere de familie.

A fost foarte dureros. Mulți părinți cred că trec prin această fază. Până la urmă le apreciez și le respect pentru că și-au urmat drumul. Aveam programate concursuri, tot proiectul pe un an înainte. ', a mărturisit mama Laurei Cosoi în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Alina, sora Laurei Cosoi, surpriză neașteptată pentru mama lor

Alina, sora Laurei Cosoi, nu a avut prea multe de spus, iar în mare parte a asistat la poveștile mamei sale, cât și ale actriței. Totuși, nu a putut să nu povestească momentul în care i-a făcut o surpriză neașteptată, și mai puțin plăcută, celei care i-a dat viață. Mai concret, și-a făcut un tatuaj, deși aceasta nu era de acord, iar apoi a pus-o în fața faptului împlinit.

M-a sunat și mi-a spus că are o surpriză pentru mine. Am așteptat-o în fața casei și când am văzut…Dacă aveați vreun defect mi-ați fi reproșat , dar așa când vă faceți singure tot felul…Zic și sper că te oprești aici‘, a spus Ligia Cosoi, iar Alina a adăugat: „M-a ajutat la întreținerea procesului de vindecare a tatuajului și era foarte atentă să fie totul în ordine. Așa că da, poate a fost un impact la început‘.

Sursă foto: Facebook / captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton