Cum arată mama Paulei Seling. Asemănarea dintre cele două este izbitoare

 Dumitrache Medeea
.

Paula Seling este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Vedeta este discretă atunci când vine vorba de viața personală și de familie. Cântăreața a publicat câteva fotografii cu mama sa, iar asemănarea este izbitoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cu toții o știm pe Paula Seling ca artistă, însă nu mulți sunt cei care știu detalii despre viața ei personală și mai ales despre familia ei. Cântăreața a publicat câteva fotografii cu mama sa, cu ocazia zilei de naștere a acesteia.

seling1seling1

Paula Seling, mesaj emoționant pentru mama ei

Astăzi este ziua de naștere a mamei Paulei Seling. Vedeta nu afișează prea multe detalii din viața ei personală, însă acum și-a luat prin surprindere fanii. Artista a publicat câteva fotografii cu mama sa și nu putem trece cu vederea asemănarea izbitoare dintre cele două.

„La mulți ani, mama mea bună, frumoasă, caldă, iubitoare, puternică, luminoasă, credincioasă, sensibilă, devotată. Încercările vieții nu ți-au șters bunătatea și seninul de pe chip și nici nu ți-au schimbat sufletul'.

Citește și: Ce dietă ține Paula Seling la 40 de ani pentru a se menține în formă.

Citește și: Îl mai ții minte pe Ovi, care a cântat cu Paula Seling la Eurovision?

Citește și: Drama lui Reghe, în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan:

Citește și: Vlăduța Lupău a fost în comă, după un accident de mașină:

„Tu ești aceeași mamă care vine noaptea să ne învelească și să ne îmbrățișeze, aceeași mamă care găsește soluții pentru orice provocare pe care eu nu știu de unde să o apuc însă tu ai forța unui supraom, chiar de ți-a nins Cerul pe la tâmple și mersul îți e mai precaut. Te iubesc, mama mea. Ești mama perfectă, mama eroină. Ești îngerul meu bun. Sa fii sănătoasă și fericită sa ne bucuri multa vreme cu frumusețea inimii tale', a scris Paula Seling pe Instagram.

Povestea de dragoste dintre Paula Seling și soțul ei

Paula Seling și soțul ei formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de peste 20 de ani, iar vedeta a vorbit de-a lungul timpului despre cum s-a cunoscut cu soțul ei și despre cum arată relația lor.

Se vede clar din declarațiile Paulei că își iubește nespus de mult soțul. Artista l-a descris pe partenerul ei ca fiind un om de fier, dar în același timp un bărbat sensibil.

„Radu este omul care m-a făcut să fac autostopul de la Predeal la Brașov în urmă cu 19 ani. Cel care m-a făcut să-i fac poze pe ascuns, la Năvodari, în 1995, fără să îl cunosc. Să mă apropii de el, fără să mai conteze timiditatea mea, și să-i spun de ce îmi place de el'.

După nouă ani de la acel moment, Radu și-a sunat actuala soție și nu a trecut mult timp până să-și dea seama că ea este aleasa. Astfel, la o săptămână și jumătate de la acel telefon, Paula Seling accepta să îi fie alături pentru tot restul vieții.

„A fost cel care, după nouă ani m-a sunat și căruia, la o săptămână jumătate de la telefonul respectiv, îi spuneam „DA'. El este omul bun la toate, nu se dă înapoi de la nimic. Este, de profesie, inginer constructor, dar a studiat tobele și are una dintre cele mai educate și fine urechi pe care le cunosc'.

„Mă critică mereu, mă ajută mereu. Este mereu alături de mine și face tot ce poate pentru a-mi stimula creativitatea. A construit o casă pentru noi, îi place să facă lucruri cu mâna lui. Este extrem de atent la detalii'.

Simte nevoia să controleze tot ce ar putea să modifice rezultatul final al lucrurilor pe care le face sau la care participă. Este foarte sufletist deși nu arată asta niciodată. Pare de fier, dar e și sensibil', a povestit Paula, în urmă cu ceva timp, pentru femeide10.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton