Fostul iubit al Elenei Băsescu s-a afișat cu noua cucerire. Femeia seamănă leit cu Elena

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Gheorghe, zis Tomată, are o nouă iubită la doi ani de la despărțirea de Elena Băsescu. Deși mulți au crezut că cei doi se vor împăca, Tomată a lăsat în urmă trecutul și s-a afișat cu noua iubită. Inedit este faptul că tânărul a ales o femeie care seamănă foarte bine cu Elena.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o lună, Cătălin Tomată și Elena Băsescu s-au întâlnit cu ocazia zile de naștere a fetiței lor. S-a zvonit că ar urma o împăcare între cei doi, mai ales că au plecat într-o scurtă vacanță împreună, însă n-a fost așa. După presupusele încercări de împăcare, Cătălin Tomată s-a reorientat către o altă femeie și le-a prezentat tuturor noua cucerire pe rețelele de socializare.

65aa0e83f96e2da9c31a1db96809bff865aa0e83f96e2da9c31a1db96809bff8

Cătălin Tomată a postat pe Instagram o poză cu noua sa iubită, iar asemănarea cu Elena Băsescu este izbitoare. Tânăra are părul lung, iar trăsăturile feței sunt similare cu cele ale Elenei Băsescu, semn că bărbatul are un tipar anume de femeie pe care îl preferă.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Băsescu și Syda, la 5 ani de la divorț: „Amândoi avem…'

Citește și: Unde lucrează și ce salariu are Elena Băsescu, după ce a rămas mamă singură

Citește și: Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu pentru copiii săi. Fiica lui Traian Băsescu este mamă singură

Citește și: Ce face Cătălin Tomată după despărțirea de Elena Băsescu. Ea e cu copiii acasă, iar el prin cluburi

Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit acum doi ani

Elena Băsescu și Cătălin Tomată, un tânăr cu 12 ani mai mic decât fiica președintelui, au fost împreună timp de doi ani și au luat decizia de a se despărți în septembrie 2019. Niciunul dintre cei doi nu a vorbit despre motivele care au condus la această ruptură.

Din relația celor doi a rezultat o fetiță, Anastasia, care a împlinit recent trei ani.

La petrecere i-au fost alături prietenii și familia, iar Elena Băsescu și Cătălin Tomată au ornat spațiul cu baloane, decoruri care mai de care mai frumoase și tortul a fost pe măsura așteptărilor, decorat întru totul după placul micuței.

Anastasia este cel de-al treilea copil al Elenei Băsescu. Cătălin Tomată, tatăl micuței, nu mai avea copii din relații anterioare, dar fiica fostului președinte da. Cei doi s-au despărțit în toamna anului 2019, dar au rămas în relații apropiate, de dragul fetiței.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată, scandal pentru custodia fetiței

Deși pare că acum se înțeleg de minune, Elena Băsescu și Cătălin Tomată au depășit o perioadă destul de dificilă, imediat după despărțire. Cei doi au ajuns inclusiv în fața judecătorilot pentru custodia micuței Anastasia, dat fiind faptul că ambii părinți își doreau drepturi exclusive asupra micuței.

Cătălin Tomată i-a intentat proces Elenei Băsescu, în urma unor discuții purtate cu avocații săi. După ce fetița i-a fost încredințată mamei – așa cum prevede instanța din România, bărbatul și-a dorit să devină „tată cu normă întreagă’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton