Cum arată mama lui Melanie Griffith, la 90 de ani! Tippi Hedren nu își arată deloc vârsta și are apariții splendide!

 Cica Cristina
.

Tippi Hedren arată excelent la 90 de ani. Mama lui Melanie Griffith nu doar că este în formă, dar se și îmbracă foarte modern, astfel că nu își arată deloc vârsta.

Amazon Studios Suspiria Premiere – Los AngelesAmazon Studios Suspiria Premiere – Los Angeles

Tippi Hedren a fost întotdeauna o femeie frumoasă. Ea fost descoperită, în urmă cu 59 de ani, de celebrul Alfred Hitchcock, după apariția într-o reclamă televizată.

A avut o carieră fabuloasă, strălucind în peste 80 de producții. Apogeul succesului a fost atins cu filmele 'Marnie (1964)'și 'The Birds (1963)', pentru care a fost recompensată și cu un Glob de Aur, notează adevărul.ro.

Citește și: Povestea incredibilă de dragoste dintre Melanie Griffith și Don Johnson!Ea avea doar 15 ani când s-au mutat împreună

La 90 de ani, bunica Dakotei Johnson are o siluetă suplă, de invidiat și culmea, susține că nu deține niciun secret pentru care arată așa de bine. Spune senină doar că și-a trăit viața din plin, fără să aibă regrete și fără să se uite înapoi.

A fost căsătorită de trei ori: în perioada 1952-1961 cu Peter Griffith, tatăl lui Melanie Griffith. Apoi a avut un mariaj de 18 ani cu Noel Marshall. Au divoțat și s-a recăsătorit cu Luis Barrenechea în 1985. Mariajul a durat 10 ani.

Citește și: Dieta care o ajută pe Jane Fonda să arate perfect la 82 de ani.Actrița evită să facă un singur lucru, înainte de fiecare masă!

Melanie Griffith este extrem de mândră de mama sa, de multe ori postând imagini cu mama sa.

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și: Jane Fonda, despre frumusețe și sex la 80 de ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton