Cum arăta Lavinia Pîrva, soţia lui Ştefan Bănică Jr., înainte de operaţiile estetice. A apelat la ajutorul medicului

 Pirvu Cristina
.

Lavinia Pîrva are acum un chip armonios, frumos proporţionat, dar înainte a apelat la ajutorul medicului estetician. Iată o galerie foto cu ea de acum aproximativ 20 de ani. 

Lavinia Pîrva, în vârstă de 34 de ani, s-a lansat în urmă cu aproximativ 18 ani. Pe atunci ea a câștigat titlurile de Miss Timișoara, în anul 2000, și Miss Litoral, în 2001. Se pare că nu ar fi fost foarte mulţumită de chipul său şi a cerut ajutorul medicului estetician.

Pe vremea aceea, soţia lui Ştefan Bănică Jr., făcea echipă cu Doinița Veleanu în trupa Spicy.

Pare că a primit ajutorul medicului la nivelul nasului, chiar şi la buze. Vedeta a ales acum să nu mai poarte sprâncenele foarte subţiri, ca în anul 2000.

Lavinia Pîrva, înainte de operaţiile esteticeLavinia Pîrva, înainte de operaţiile estetice

Lavinia Pîrva: prima imagine cu viitoarea mămică din vacanța exotică alături de Ștefan Bănică

După un final de 2018 spectaculos, marcat deopotrivă de vestea că a rămas însărcinată cu Ștefan Bănică, dar și de gălăgia mediatică inerentă în jurul subiectului, Lavinia Pîrva se relaxează acum pe o plajă exotică, unde se bucură de liniștea pe care ți-o conferă anonimatul.

Aflată în al doilea trimestru de sarcină, vedeta se bucură de plajele imaculate din Maldive alături de soțul ei, împărtășind cu fanii ei din social media imagini din paradisul unde a ales să-și facă vacanța. Nu s-a limitat doar la fotografii și instastories cu peisajele. Deși nu se grăbește să arate burtica deja evidentă, Lavinia s-a lăsat imortalizată în clasica vedere de vacanță: în apă, cu pălărie și ochelari de soare.

Foto: VIVA!, Cancan, Fan Club, Captură Youtube 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton