Cristina Dorobanțu, secrete din culisele emisiunii ”Bravo, ai stil!”. Ce se întâmplă în spatele camerelor

 Stamen Diana
.

Cristina Dorobanțu a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde a dezvăluit secrete din culisele emisiunii 'Bravo, ai stil!'. Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat ne-a spus chiar ea, iar concurentele trebuie să o asculte mereu atunci când jurații le trimit pe mâinile Cristinei.

Cristina Dorobanțu ne-a povestit cum sunt concurentele de la 'Bravo, ai stil!', atunci când se închid camerele de filmat, dar și cât de pregătite sunt pentru această emisiune care este destul de grea, deși nu pare a fi așa la prima vedere.

'Sunt fete sensibile, dar fete care își mețin punctul de vedere în orice situație li se ivește. Au un bun simț ieșit din comun. Poate unoeri telespectatorii le critică, dar nu este deloc ușor. Oamenii din exterior au tendința de critica. Este o competiție extrem de grea. Sunt fete care mai au de învățat și sunt fete care sunt destul de bune. Mai au de învățat. Le spuneam să-și susțină ținutele în care se simt ele bine.', a povestit fosta concurentă.

Presiunea este mare pentru toată lumea în emisiune, iar concurentele devin agitate, după orele de filmare. Fetele nu se întâlnesc cu jurații decât în timpul emisiunii, iar sfaturile pe care noi le vedem la televizor sunt singurele pe care cei trei jurați le oferă acestora. Cristina Dorobanțu ne-a povestit că cea mai mare distracție este în cabina Ralucăi Bădulescu și o credem pe cuvânt.

'Jurații au o cabină separată, iar fetele o cabină separată. Ne mai intersectăm când ne cablează pentru emisiune. Nu e ok pentru fete să ia contact cu jurații să nu existe speculații. Jurații se înțeleg foarte bine. Eu mă mai furișez în cabina Ralucăi Bădulescu. Atât timp cât suntem acolo vorbim numai despre emisiune, ne mai uităm la fete. Sfaturile pe care le dau jurații fetelor le puteți vedea și voi pe post, iar ce se întâmpl în spate nu. Niciodată nu se întâmplă ca jurații să le dea sfaturi fetelor în spatele camerelor, pentru că nu este în regulă. (…) Lucrurile sar în aer la propriu. Fetele se mai rățoiesc unele la altele, dar presiunea este foarte mare și te enervează și dacă mănâncă cineva lângă tine', a declarat Cristina Dorobanțu la Interviurile VIVA!.

Citește și: Relaţia tensionată dintre Cristina Mihaela de la 'Bravo, ai stil' şi Silvia Popescu. Cum se înţeleg cele două în afara platoului de filmat

Citește și: Anda Adam face parte din juriul Bravo, ai stil!'. Primele declaraţii: 'Îmi place mult această postură'

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton