Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, după ce a devenit mamă a treia oară. Și-a recăpătat silueta suplă: „Ai un corp de vis, arăți trăznet!”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, după ce a devenit mamă a treia oară. Laura Cosoi și-a recăpătat silueta subțire după nașterea celei de-a treia fiice. Laura Cosoi și soțul Cosmin Curticăpean sunt fericiții părinți a trei fiicei. Mezina familiei, Lara, a venit pe lume în luna iunie a anului trecut, iar în prezent se află alături de părinții ei și cele două surioare, într-o vacanță exotică în Bali. Laura Cosoi a postat câteva imagini îmbrăcată sumar, în care se poate observa că a slăbit considerabil Urmăritorii vedetei au reacționat imediat la poza în care actrița se afișează în costum de baie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, după ce a devenit mamă a treia oară. Laura Cosoi, 42 de ani, a devenit anul trecut mămica celei de-a treia fiice, Lara, care a venit pe lume în luna iunie. Actrița și partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în 2015, și formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Laura Cosoi a plecat la începutul acestui an, într-o vacanță exotică în Bali, alături de cele trei fiice și soțul ei. Vedeta a împărtășit pe Instagram, îmbrăcată sumar, în care este evident că a slăbit mai multe kilograme de la nașterea celei de-a treia fiice. Imaginea cu Laura Cosoi pe plajă în costum de baie i-a înnebunit pe fanii ei, care au i-au admirat silueta armonioasă.

326999085_2993394744299190_1775356255552118949_n326999085_2993394744299190_1775356255552118949_n

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, după ce a devenit mamă a treia oară

Laura Cosoi se află, la acest moment, într-o vacanță de vis cu familia în Bali, într-un resort superb, unde are parte de momente prețioase alături de fiicele sale, Rita, Vera și mezina, Lara. Actrița a împărtășit pe social-media fotografii cu locurile idilice pe care le-a vizitat și atmosfera exotică în care se relaxează împreună cu cei dragi. Vedeta s-a pozat îmbrăcată sumar, dar și în costum de baie pe plaja din Bali. Laura Cosoi a apărut pe Instagram într-o rochiță foarte scurtă, de plajă ce-i scotea în evidență picioarele sculptate, semn că vedeta a pierdut mai multe kilograme și a revenit la silueta ei subțire.

Laura Cosoi s-a pozat și în costum de baie, în care i se putea vedea silueta armonioasă, iar fanii au reacționat imediat.

„Superbă!”; „Ai un corp de vis, arăți trăznet!”; „Frumusețe sexy Minunăție Prințesa!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de fanii Laurei Cosoi.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Laura Cosoi și soțului ei, după nașterea celei de-a treia fiice: „Sunt momente când se simte neglijat. Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri' / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi, primele imagini cu fiica ei cea mică, Lara:„Este copilul-muzică. De la început, de când era în burtică, am simțit…’. Cum a decurs botezul / EXCLUSIV

Laura Cosoi a trecut prin momente dificile în timpul primei sarcini

Laura Cosoi a spus în urmă cu ceva vreme că prima sarcină a fost una dificilă. Actrița a menționat că organismul ei reacționa extrem de diferit și nici din punct de cedere emoțional nu se simțea bine.

În această perioada nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. În cazul meu, prima sarcină, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat. Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu. Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut. La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen.„, a declarat Laura Cosoi, potrivit Libertatea.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton