Ce relație are Constantin Enceanu cu nepoții lui. Artistul recunoaște că e mai dur cu ei, decât soția sa: „Bunelu, termină cu armata asta!” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce relație are Constantin Enceanu cu nepoții lui. Constantin Enceanu își adoră nepoții. Simte că aceștia îi dau putere și poftă de viață. Datorită lor, celebrul cântăreț de muzică populară susține că i se pare că are acum 30 de ani și că a luat-o de la capăt. Într-un interviu pentru viva.ro, solistul povestește însă că el este mai dur cu ei, iar soția lui, Angela, cedează mai ușor în fața lor. Află ce fel de relație are artistul cu nepoții lui, Sofia și Alexandru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are Constantin Enceanu cu nepoții lui. Constantin Enceanu povestește că parcă a renăscut, odată cu venirea pe lume a nepoților săi. Sofia și Alexandru, cei doi nepoți pe care îi are de la fiica sa, Cătălina, îi înseninează fiecare zi și-l fac să se simtă din nou tânăr, ca la 30 de ani. Totuși, artistul spune că el este mai sever cu ei, iar soția sa cedeză prima în fața lor.

42297449_2060332590946080_5218156832509394944_n-142297449_2060332590946080_5218156832509394944_n-1

Citește și: Constantin Enceanu are aceeași greutate de 20 de ani. La ce trucuri apelează și în ce constă meniul zilnic: „Mai beau și câte un șpriț'

Citește și: Constantin Enceanu, despre începuturile căsniciei cu soția lui, Angela: „Mă făceam că nici nu o cunosc”

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial. Fiica cea mică a artistei poartă numele tatălui ei, Victor Vrînceanu: „Să nu ne trezim cu surprize neplăcute…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Cătălin Botezatu cu părinții lui. Au divorțat când designerul avea 16 ani: „Îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei' / EXCLUSIV

Ce relație are Constantin Enceanu cu nepoții lui

Constantin Enceanu are doi nepoți, o fată și un băiat, de la fiica lui, Cătălina, și soțul acesteia. Cântărețul de muzică populară îi adoră pe amândoi, atât pe Sofia, cât și pe Alexandru, care este mai mic, însă cea care cedează prima în fața lor este soția cântărețului, Angela.

'Angela e prima care cedează în fața lor. Eu sunt un pic mai dur. Au rămas într-o seară ceva vreme cu mine și tot le spuneam că 'facem asta și asta' și ăla mic mi-a spus: 'Bunelu, termină cu armata asta. Ce-i cu armata asta aici?'. Dar Angela cedează foarte repede în fața lor. Îi iubește enorm, dar și eu îi iubesc enorm, dar eu cedez mai greu. E bine să fie un echilibru, unul dintre noi mai dur, altul mai așa…', a declarat Constantin Enceanu, pentru viva.ro.

Constantin Enceanu: 'Parcă m-au resetat'

Constantin Enceanu susține că nepoții i-au redat cheful de viață și că se simte de parcă ar avea iar vârsta de 30 de ani. Până mai ieri, nepotul dormea cu bunica lui, iar de ceva vreme merge în pat la 'bunelul lui', să doarmă ca între băieți, lucru de care artistul e foarte încântat.

'Până nu demult, Alex dormea doar cu buni și acum mi-a spus că vrea să doarmă cu mine și asta m-a mirat. Soției îi e puțin ciudă că, până acum la 7 ani, ea a stat cu el și acum spune că e băiețel mare și doarme cu mine. Iar eu sunt foarte mândru că el a venit să doarmă cu mine. Pentru noi, nepoții reprezintă totul. Îmi dau viață, îmi dau putere, parcă m-au resetat. O iau din nou, cu aceeași dorință și poftă de viață, ca la 30 de ani.', a mai declarat Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu și soția lui, Angela, sunt căsătoriți din 1985

Constantin Enceanu are o căsnicie armonioasă, care durează de 37 de ani. Femeia care l-a susținut de-a lungul carierei sale se numește Angela și i-a fost încă de la început o soție iubitoare. Constantin Enceanu și Angela au făcut nunta în 1985.

Artistul și-a amintit o întâmplare amuzantă prin care a trecut alături de partenera de viață, chiar în primii ani de căsnicie. La un moment dat, sacoșa s-a răsturnat și preparatele au aterizat pe podeaua trenului.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton