Cum arată Jane Seymour la 70 de ani, în costum de baie. Celebra Dr. Quinn nu are nicio operație estetică!

 Oana Pantazi
.

Jane Seymour, faimoasa Dr. Quin, are 70 de ani, însă timpul a fost foarte blând cu ea. Carismatica actriță nu doar că are un trup perfect pentru vârsta ei, ci, după cum mărturisește, nu a apelat niciodată la operații estetice!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 15 februarie, Jane Seymour a împlinit 70 de ani, însă sfidează trecerea timpului cu eleganță. Actrița care a devenit faimoasă datorită rolului din iconicul serial Dr. Quinn nu ezită să-și expună trupul în costum de baie, chiar dacă acum este septuagenară.

De când a jucat în serialul care i-a adus consacrarea au trecut 18 ani, însă actrița nu s-a schimbat aproape deloc din punct de vedere fizic. Are același look recognoscibil și chiar și părul de aceeași lungime. Mărturisește însă că își menține silueta prin intermediul exercițiilor fizice.

Dr.-Quinn-9Dr.-Quinn-9

Actrița nu are operații estetice

Arată ca la 30 de ani, fără să fi fost nevoie să apeleze la bisturiu. Iar mărturie stă chiar contul ei de socializare, unde actrița postează fotografii în ținute sumare. Mai mult, Jane Seymour mărturisește că, până la 70 de ani, nu a apelat niciodată la medicul estetician.

Am 69 de ani, nu am apelat la bisturiu să mă întineresc, dar pot juca roluri de tânără de 25 de ani’, spunea actrița într-un interviu, cu un an în urmă.

Citește și: Drama lui Jane Seymour, din serialul Dr Quinn. A fost părăsită de toți cei patru soți

Citește și: Drama neștiută a actriței Jane Seymour din Dr. Quinn. A pierdut o sarcină în timp ce se afla în direct la televiziune!

Citește și: Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie: „Nu a fost deloc ceva spontan”/ EXCLUSIV

Citește și: Thomas, tatăl lui Meghan Markle, primele declarații după interviul fiicei sale cu Oprah

Și chiar așa este! Totuși care este arma secretă împotriva îmbătrânirii? Jane Seymour susține că a dus un stil ordonat și nu a făcut excese nici cu băutura și cu mâncarea, dar nici cu oboseala. Odihna este esențială pentru un aspect tânăr. Astfel, nu a pierdut nopțile, nu a căzut în patima niciunui viciu și a pariat pe alimentație echilibrată, sănătoasă.

Actrița face și sport, care o ajută foarte mult. Practică yoga, însă nu optează nicioadată pentru meditație, căci ‘este prea dinamică pentru a putea sta locului câteva minute’, precum declara într-un interviu acordat Daily Mail.

Jane Seymour arată la 70 de ani ca la 30

Actrița a mărturisit însă că o ajută și moștenirea genetică, dar și faptul că se ferește de soare șî își unde pielea cu retinol în fiecare zi.

„Încerc să fac exerciţii fizice oriunde. Uneori improvizez exerciţii acasă, fac rotaţii. Mă plimb prin Londra şi fac exerciţii cardio', mărturisea Jane Seymour.

Un alt secret anti-îmbătrânire a fost consumul de ceaiuri în cazul actriței, cel negru și de banane cu ghimbir numărându-se printre preferatele sale. Pe lista băuturilor cel mai des consumate este trecut și sucul de morcovi.

Jane Seymour arată perfect la 70 de ani. Actrița mărturisește că, într-o zi, consumă aproximativ 75% fructe și legume, iar la capitolul carne, cea de pește o consumă cel mai des. Totuși, nu o evită nici pe cea de pui sau de curcan.

În urmă cu doi ani, vedeta a vorbit despre un truc simplu, dar eficient la care apela pentru a-și întinde pielea: își lipea pielea la ceafă cu bandă adezivă pentru a-și întinde gușa de sub bărbie. În ceea ce privește ridurile, a reușit să le estompeze mult cu ajutorul măștilor din frunze verzi și masaje faciale.

Jane Seymour are 51 de kilograme și 1,61 metri înălțime și reușește totuși să arate așa bine, cu toate că a născut de trei ori. Actrița, care a fost căsătorită de patru ori, are patru copii: Katherine Flynn, în vârstă de 39 de ani, Sean Flynn, în vârstă de 36 de ani şi gemenii Kristopher şi John Keach, în vârstă de 25 de ani.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton