Din ce trăiește George Nicolescu, la 71 de ani, după ce spectacolele s-au suspendat: „Nu îmi este frică nici de moarte...”

 Mirea Roxana
.

George Nicolescu, solistul născut orb, a dus dorul spectacolelor și al aplauzelor în această perioadă de pandemie. Are aproape 71 de ani și spune că este împăcat cu el însuși și cu viața lui. De asemenea, artistului nu îi este teamă de absolut nimic, nici măcar de moarte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

George Nicolescu a făcut istorie cu piesa „Eternitate', iar, din cauza pandemiei, a dus dorul spectacolelor și aplauzelor. El spune că este împăcat cu destinul lui și că nu-i este teamă de moarte. De asemenea, astistul care s-a născut orb a declarat că s-a vaccinat împotriva COVID-19.

„Am făcut vaccinul. Mă simt destul de bine cu sănătatea. În perioada aceasta de criză, trăiesc din banii care îmi vin din pensie.

Mai am un pic și împlinesc 71 de ani și sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Nu îmi este frică nici de moarte, nu îmi este frică de nimic. Ce aș câștiga, dacă mi-ar fi? Sunt împăcat cu mine însumi și cu viața mea', a declarat George Nicolescu pentru Impact.ro.

463068_395065670516870_1444868262_o463068_395065670516870_1444868262_o

George Nicolescu, doar cuvinte de laudă la adresa soției sale

George Nicolescu are doar cuvinte de laudă la adresa soției sale, care îi este alături de 48 de ani. cei doi au împreună doi copii care locuiesc în Spania, George Daniel (47 ani) și Luminița (42 ani).

Am o soție iubitoare, care stă lângă mine, ne ajutam unul pe altul. Ea este sprijinul meu, noi ne susținem reciproc, așa am făcut tot timpul', a mai adăugat George Nicolescu, pentru sursa citată anterior.

Citește și: A murit Adi Bărar, liderul trupei Cargo, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Cum arată fiica lui Răzvan Simion, la 16 ani.Prezentatorul TV și-a scos fiica și iubita la restaurant

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate Middleton:„M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit'

Citește și: Cum se antrenează Gina Pistol și Smiley îaninte să devină părinți:„Îmi pun ceasul să sune la 2-3 noaptea…'

George Nicolescu are o pensie modestă

Artistul are o pensie modestă și trăiește într-un apartament din Ploiești. El nu și-a dorit niciodată să se îmbogățească. Ba chiar a declarat la un moment dat că acceptă să cânte și doar pentru cazare și masa de prânz.

Primul hit al lui George Nicolescu este „Eternitate', urmat de „Prefă-te, inimă, în stea' și „Mai avem nevoie și de iarbă'.

George Nicolescu s-a născut în anul 1950, la Ploiești, iar mama lui a încercat să facă orice pentru a-i reda vederea. Aceasta a apelat la cei mai buni medici ai vremii, artistul suferind la vârsta de patru ani și o operație pe creier. Intervenția chirurgicală nu a avut succes, iar artistul a rămas orb.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton