Cum arată Jane Fonda la 83 de ani. Face sport în costum mulat

 Oana Pantazi
.

La 83 de ani, Jane Fonda este încă în plină formă și un exemplu pentru generațiile tinere. Actrița are cont de Instagram, unde-și ține la curent cele aproape două milioane de fani cu viața ei. Recent, actrița și-a uimit admiratorii cu niște fotografii care îi scot în evidență silueta de invidiat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jane Fonda, la 83 de ani, are un moral și o energie de invidiat. În pofida vârstei înaintate și a faptului că s-a operat de cancer la buza inferioară în urmă cu trei ani, actrița este de neoprit. Câștigătoarea a două Premii Oscar, Jane Fonda, actrița care a marcat cinematografia americană în anii 70, este încă în plină activitate și, în profida problemelor de sănătate majore, își trăiește viața plină de energie și umor.

Jane Fonda, fan fitness la 83 de ani

Recent, Jane Fonda și-a luat prin surprindere fanii de pe contul de socializare cu două fotografii care le-au tăiat pur și simplu respirația. Actrița, în ținută de fitness, le-a demonstrat admiratorilor ei că poți face sport și să-ți menții trupul și moralul în bună stare la orice vârstă. De altfel, actrița se numără printre promotorii acestui stil de workout, casetele sale video cu exerciții, dar și cărțile scrise pe această temă fiind extrem de cunoscute încă din anii 1980.

Și iată că cea mai bună dovadă că sportul funcționează este chiar ea. Carismatica octogenară continuă și acum să facă sport, iar rezultatele sunt vizibile – Jane Fonda arată impecabil, și nu doar pentru vârsta ei! Fotografiile postate de actriță au adunat în scurt timp peste 100.000 de aprecieri și mii de comentarii apreciative.

„Nu o să renunţ în veci la mişcare. Este vital să faci sport, să rămâi activ, asta mă ajută pe mine să fiu puternică. Vreau să fiu independentă cât mai mult timp, să pot să mă joc pe podea cu nepoţii mei. Vreau să îmi pot căra singură bagajul, măcar o parte din el, şi să nu am nevoie de cel puţin 15 minute ca să ies dintr-o maşină', declara Jane Fonda pentru Daily Mail.

Citește și: La 80 de ani, Jane Fonda a învins în lupta cu cancerul!

Citește și: Povestea fabuloasă a celebrei Jane Fonda: „Am fost doar ceea ce au vrut bărbații din viața mea să fiu

Citește și: Fulgy a jignit-o pe Viorica de la Clejani pe stradă: „Pe ce cânți, fă, tu?'

Citește și: Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman: „Am iubit-o și o iubesc în continuare!”

Citește și: Vlad Gherman a căzut în patima viciilor după despărțirea de Cristina Ciobănașu. „Am început să beau și să fumez”

Secretul siluetei perfecte

Jane Fonda strălucește de-a dreptul la fiecare apariție. Atrage toate privirile, având în vedere silueta pe care o afișează la vârsta sa. Actrița practică yoga și merge zilnic pe jos chiar și la această vârstă. În ceea ce privește alimentația, Jane Fonda susține că nu este adepta unei diete care vizează scăderea rapidă în greutate și impune o serie de restricții alimentare, ci recomandă, mai degrabă, schimbarea stilului de viață.

După o luptă grea pe care a dus-o cu anorexia și bulimia, Jane Fonda a adoptat, începând cu vârsta de 40 de ani, o dietă bazată pe alimente sărace în grăsimi. De asemenea, are mereu o „farfurie colorată' cu multe fructe și legume. De la legume precum broccoli, morcovi, sparanghel, andive și varză, până la fructe de pădure, mere și struguri.

Jane Fonda nu sare niciodată peste micul-dejun și își oferă luxul de a se bucura de mici delicii, cum ar fi o bucată de ciocolată din când în când. Astfel, actrița nu se înfometează și obișnuiește să își ia o treime din necesarul caloric dimineața, o treime la amiaza si încă o treime seara. Între mese, mai consumă gustări sănătoase, precum brânză cu struguri, de pildă.

Pentru Jane Fonda masa presupune un anumit ritual: cel putin jumătate din porția sa de mâncare constă în fructe și/sau legume, stă întotdeauna pe scaun, mănâncă încet și mestecă bine fiecare îmbucătură, evită să se uite la televizor sau să citească în timp ce mănâncă pentru a evita supraalimentarea, conform perfecte.ro.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton