Cum arată Iulia Albu nemachiată. S-a pozat și fără fard și fără filtru

 Oana Pantazi
.

Iulia Albu s-a pozat fără machiaj, acceptând provocarea venită din partea fanilor. Cunoscută pentru excentricitățile ei, dar și pentru faptul că nu se jenează să comenteze greșelile de stil ale vedetelor sau fotografiile ultra editate, Iulia Albu nu a ezitat să-și arate micile defecte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, Iulia Albu a avut multe clinciuri cu vedete autohtone, cele mai multe nemulțumite de felul în care le-a comentat ținutele… Fashion editorul nu s-a oprit însă aici și a taxat și modul în care influencerițele de pe Instagram își editează pozele, cele mai multe ajungând să fie de nerecunoscut în fotografii.

Adelina-Pestritu-Iulia-Albu-1Adelina-Pestritu-Iulia-Albu-1

Iulia Albu arată spectaculos fără machiaj

Chiar dacă fotografiile sale de pe Instagram sunt unele artistice și de multe ori excentrice, Iulia Albu susține totuși că, spre deosebire de alte doamne și domnișoare care se editează „la greu”, pozele ei reflectă realitatea. Drept urmare, în repetate rânduri, fanii din social media i-au cerut să se pozeze fără machiaj, pentru a face comparația.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah!„Nu mai voiam să fiu în viață’

Citește și: Musty a fost eliminat de la Survivor: „Plec cu capul sus. Mi-e dor de copiii mei”

Citește și: Cine este Ruslana Krutas, contorsionista de la Românii au talent. Alexandra Dinu i-a dat Golden Buzz

Citește și: Neti Sandu, despre dezamăgirile în dragoste: „A fost o traumă severă. Am învățat să conviețuiesc cu singurătatea”/ EXCLUSIV

Fashion editorul a acceptat provocarea și a postat o fotografie în care apare complet nemachiată – fără filtru, fără pic de rimel, fond de ten care să acopere eventualele imperfecțiuni și nici măcar cu gloss.

'Fața mea fără filtru', a scris Iulia Albu în dreptul fotografiei.

Chiar dacă, pe ici, pe colo, se văd umbrele unor riduri, trebuie să recunoaștem că Iulia Albu arată foarte bine fără machiaj, la 39 de ani. Iar cea mai bună dovadă este faprul că fotografiile în care poartă mai puțin machiaj sunt extrem de apreciate de către fanii ei din social media.

În război cu Adelina Pestrițu!

În pastila pe care o găzduiește în emisiunea lui Cătălin Măruță, Iulia Albu nu s-a dat în lături să o critice pe influencerița anului 2019, Adelina Pestrițu, acuzând-o că își editează pozele. La momentul respectiv fashion editorul a susținut, amuzată, că Adelina Pestrițu are, în fotografii, laba piciorului mai mare decât capul, dar a făcut și alte remarce care au deranjat-o pe brunetă.

„A zis că laba piciorului e mult mai mare decât capul şi că vă editaţi pozele ca să păreţi mai…’, i-a  spus Cătălin Măruţă.

Vedeta a declarata că ea nu apelează la astfel de trucuri și că nu își modifică fotografiile. Mai mult, a ținut să îi transmită Iuliei Albu să își vadă de treaba ei și să nu mai fie așa de atentă la ea.

„Da, aşa face ea şi ştie? Hai, nu mă provoca, te rog frumos. Ştiu ce vrei să faci! Nu mă interesează bârfele, scandalurile. Eu nu trag de picioare, astea sunt şi cu astea defilez, sunt mulţumită aşa, nu trag în aplicaţii de picioare. Să nu mai fie toată lumea atentă la laba mea’, a spus Adelina Pestrițu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton