Alexandra Stan, despre traumele de la Survivor: "Am retrăit momentul violenței cu Marcel Prodan"

 Oana Pantazi
.

Alexandra Stan a părăsit Survivor, dar a rememorat recent cele mai cumplite momente din competiție. Artista a mărturisit că au fost probe cărora nu le-a putut face față, deoarece i-au trezit amintiri dureroae din timpul relației abuzive pe care a avut-o acum 8 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Deși au trecut 8 ani de când a fost victima unui bărbat abuziv, Alexandra Stan nu a reușit nici acum să depășească problemele emoționale. Marcel Prodan, fostul ei iubit și manger, face încă parte din trecutul dureros al artistei. alexandra Stan a avut chiar la Survivor momente în care aproape a cedat, intensitatea probelor readucându-i în minte traumele trăite în trecut din cauza iubitului ei.

alexandra_stan_la_survivor_romaniaalexandra_stan_la_survivor_romania

Alexandra Stan, tulburată de amintiri dureroase la Survivor

Alexandra Stan a părăsit Survivor România, după ce a avut mai multe probleme de sănătate. Ea s-a plâns de condițiile dure, de lipsa de mâncare și s-a cerut singură afară din competiție. În plus, vedeta i-a rugat pe telespectatori să nu o voteze să rămână și a spus că nu îi mai pasă de premiul cel mare, ci vrea doar să fie acasă, lângă ai ei.

În cele din urmă, artista a părăsit competiția, așa cum și-a dorit, însă nu doar dificultatea probelor a atârnat greu în balanță, ci și impactul emoțional uriaș. De altfel, telespectatorii au fost martorii unor secvențe emoționante, în momentul în care Alexandra Stan a clacat înainte de o probă care o tulbura teribil.

„Nu pot să joc jocul ăsta, Moro! Nu pot să trec prin asta încă o dată! Nu pot să trec prin asta, Moro, înțelege! Eu am trecut prin chestia asta! O să o iau razna, deci, jur, nu mai pot!”,a strigat Alexandra Stan, pângând în brațele lui Cătălin Moroșanu.

Citește și: Maia Morgenstern, amenințată cu moartea: „Nu mă voi opri până nu va fi jumulită de vie”. Actrița a depus plângere la Poliție

Citește și: Cornelia Catanga a fost înmormântată.Au participat doar 15 persoane. Niciun artist n-a fost prezent

Citește și: Dani Oțil va fi tată pentru prima oară.Gabriela Prisăcariu e însărcinată și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă

Citește și: Proprietarul PRO TV, miliardarul ceh Petr Kellner, a murit într-un accident de elicopter

De altfel, după ce s-a întors de la Survivor, artista a povestit că cele mai grele momente au legătură și cu truma prin care a trecut acum 8 ani, din cauza iubitului ei.

„Cea mai grea săptămână a fost prima, până m-am adaptat. Ruperea de tot ceea ce însemna viață cotidiană, confort a fost foarte drastică, toți am resimțit-o. Până la urmă, toți ne-am adaptat. Un moment greu a fost când a trebuit să mă lupt față în față cu Marilena și am retrăit momentul violenței prin care am trecut acum câțiva ani. Acum era în fața camerelor și mă vedea toata țara și a fost foarte greu. Îmi imaginam că o să vadă mama prin ce am trecut cu Marcel Prodan, că o să mă vadă suferind”, a mărturisit Alexandra Stan, în exclusivitate, pentru Click.

Artista și-a iertat iubitul

Alexandra Stan a trecut, cu 8 ani în urmă, prin momente greu de descris, artista fiind abuzată atât fizic, cât mai ales psihic de către bărbatul pe care îl iubea. Deși a rămas cu sechele inimaginabile, Alexandra a avut totuși puterea să-și ierte iubitul.

„După incidentul cu agresiunea, am experimentat frică și neînțelegere. Nu am înțeles de ce s-a întâmplat. Acum, privind în urmă, am înțeles că agresiunea a început cu mult timp înainte. A fost agresiune verbală, emoțională. Mă demoraliza. Mi-a fost greu să mă implic în altă relație. Am simțit nevoia să fug, m-am mutat la București.

În vara aia mi-am pus alarmă, îmi era frică să nu intre peste mine în casă. Eram terorizată, deși nici nu mi-a mai scris după acel incident. Rămăsesem eu cu frică. Dar l-am înțeles pe Marcel Prodan, l-am iertat. Ca să ajungi agresor, ai și tu niște probleme emoționale…” a declarat Alexandra Stan în exclusivitate pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton