Cum arată Ioan Neculaie, după ce a investit o avere în operațiile estetice. Milionarul este de nerecunoscut

 Stamen Diana
.

Abia că îl mai recunoști! Ioan Neculaie a investit o mică avere în operațiile estetice pe care le-a făcut în ultima perioadă. Transformarea milionarului a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că schimbările sunt evidente.

La 62 de ani, Ioan Neculaie a decis că este momentul să facă o schimbare în viața lui. Cum banii nu sunt deloc o problemă pentru el, fostul patron al FC Brașov a apelat la medicul estetician.

Milionarul a ieșit altă persoană din cabinetul medicului estetician și parcă a întinerit peste noapte. Ioan Neculaie și-a făcut mai multe modificări la nivelul feței, iar dacă îl vezi pe stradă nici nu-l mai recunoști.

Pe lângă intervențiile estetice pe care și le-a făcut, milionarul a decis să apeleze și la un hairstylist și și-a vopsit părul. O imagine controversată cu schimbarea fostului patron de la FC Brașov s-a răspândit imediat pe Internet.

FOTO: Facebook

Ioan-NeculaieIoan-Neculaie
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton