Bianca Drăgușanu și-a luat mașină de 400.000 de euro. Cum arată bolidul de lux

 Stamen Diana
.

Toate merg ca pe roate pentru Bianca Drăgușanu. Vedeta a avut un an plin, însă investiția de acum a luat pe toată lumea prin surprindere. Bianca Drăgușanu și-a luat mașină de 400.000 de euro.

Fosta soție a lui Victor Slav muncește din greu ca să-și poată permite tot ceea ce își dorește. Bianca Drăgușanu și-a luat altă mașină, iar pentru bolidul de lux a fost nevoită să scoată 400.000 de euro din buzunar, potrivit spynews.ro.

Vedeta a fost surprinsă la volanul mașinii sale de lux. Bianca Drăgușanu și-a luat un SUV pe care îl vedem rar pe străzile din București. Soția lui Alex Bodi are aceeași pasiune ca și afaceristul, pentru că și el conduce o mașină foarte scumpă.

Cum a fost cerută în căsătorie Bianca Drăgușanu de Alex Bodi

Iată că acum, la aproape 4 luni de când au devenit soț și soție, s-a aflat cum Alex Bodi a cerut-o pe Bianca în căsătorie. Dan Capatos a făcut dezvăluirile, el fiind un prieten apropiat al cuplului. Nu a fost nimic planificat din timp, totul s-a întâmplat pe repede înainte.

„Eu sunt vecin cu ei și eram consilierul amândurora. Fiecare venea la mine să-mi spună că s-a certat și să-mi ceară sfaturi. Eu, știind de la Bianca ce-și dorește, i-am spus lui Bodi cum poate să o surprindă. I-am spus clar să-i cumpere un inel și să o ceară în căsătorie, că Bianca asta așteaptă. Și a și făcut-o imediat cum i-am zis. S-au căsătorit într-un moment greu al relației, când deja existau certuri.', a spus Dan Capatos.

Bianca-Drăgușanu-și-Alex-BodiBianca-Drăgușanu-și-Alex-Bodi

FOTO: spynews.ro, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton