Cum arată gemenele cuplului Valentina Pelinel - Cristi Borcea, la vârsta de doi ani. Fetițele nu seamănă între ele

 Dumitrache Medeea
.

Gemenele cuplului Valentina Pelinel – Cristi Borcea s-au făcut mari! Fetițele au doi ani, iar mama lor a postat o fotografie în care arată cât de mult au crescut acestea. Deși sunt gemene, micuțele nu seamănă între ele. Una seamănă cu tatăl, cealaltă cu mama!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel a postat o fotografie în care apare alături de gemenele Indira și Rania. Fetițele au crescut mult și sunt două domnișoare superbe. Fanii cuplului Borcea-Pelinel le-au oferit o mulțime de aprecieri micuțelor.

borcea27borcea27

Cu cine seamănă gemenele cuplului Valentina Pelinel – Cristi Borcea

Fotografia postată de Valentina Pelinel pe contul ei de Instagram a topit inimile internauților. Gemenele Indira și Rania au crescut mult, iar mama lor a avut grija ca apariția acestora să fie cuceritoare.

Fetițele au fost îmbrăcate la fel. Amândouă au purtat rochițe albe cu volănașe, o curea cu fundiță în talie și ciorăpei cu sandale. Valentina Pelinel a purtat o rochie de vară, cu un decolteu generos.

Citește și: Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea, Melissa și Angelo, au împlinit 18 ani!

Citește și: Băiatul cuplului Valentina Pelinei – Cristi Borcea a împlinit 5 ani.

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:

Citește și: Drama actriței Anca Dinicu, alias Gina Felea din Băieți de Oraș:

Deși sunt gemene, cele două fetițe nu seamănă foarte mult una cu cealaltă. Amândouă au moștenit trăsături de la ambii părinți. Una dintre ele seamănă mai mult cu Valentina Pelinel, în timp ce cealaltă seamănă mai mult cu Cristi Borcea.

Valentina: „Mă simt binecuvântată'

Indira și Rania au venit pe lume în anul 2019, moment în care Cristi Borcea se afla în penitenciar. Anul trecut, la prima lor aniversare, tatăl lor a reușit să fie lângă ele, după ce a fost eliberat.

Valentina Pelinel radiază de fericire de când este mama a trei copii superbi. Vedeta spune că este extrem de fericită și se simte binecuvântată pentru apariția celor mici în viața ei.

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță'.

Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort', a spus Valentina Pelinel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton