Cum arată Gabriela Cristea, la două zile de când a născut. Prezentatoarea TV încă e internată în spital

 Pirvu Cristina
.

Gabriela Cristea a născut în urmă cu două zile o fetiță perfect sănătoasă. Este al doilea copil al său și al lui Tavi Clonda. Iată că acum, după operația de cezariană, se simte foarte bine, se pare că s-a putut baza pe ajutorul medicului ei. 

Duminică, pe 17 martie, Gabriela Cristea a adus pe lume a doua fetiță. Iris a venit pe lume prin cezariană, la un spital privat din București. Mulți s-au întrebat care e starea de sănătate a Gabrielei Cristea, mai ales că în urmă cu două săptămâni, în același spital, Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

Ea și-a liniștit fanii când a postat prima poză cu fetița. Iată că acum, la două zile de la operație, vedeta e cu zâmbetul pe buze, îi mulțumește medicului ei care i-a fost alături pe timpul sarcinii, dar mai ales la naștere.

„Astăzi, Victoria și Iris sunt parte din lumea noastră!”, a fost o mică parte din mesajul Gabrielei Cristea.

Fanii, imediat ce au văzut poza, au reacționat: „Felicitari!😇🌟Sa creasca mare si sanatoasa printesica! (…) Felicitări , mămică superbă și curajoasă !”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ales trei nume pentru cea de-a doua fetiță

La fel ca și în cazul primei fetițe, Bella Victoria Margot, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au ales trei nume și pentru cea de-a doua fetiță. Așadar, pe noua membră a familiei o cheamă Thea Iris Selena, iar toate cele trei nume sunt de zeiță.

„O cheamă Thea Iris Selena. Toate sunt zeiţe. Iris este şi zeiţă, pe lângă faptul că l-am ales pentru că este nume de floare şi Gabriela a venit cu această idee şi eu am îmbrăţişat-o. Este şi Zeiţa Curcubeului. Thea este zeiţa Luminii şi Selena este zeiţa Lunii. După aia am aflat că s-au legat cumva. Dacă Victoria este o prinţesă, Iris este o zeiţă. Pur şi simplu ne-a plăcut şi l-am ales. Ştiam de mult timp‘, a mărturisit Tavi Clonda pentru emisiunea’Te iubesc de nu te vezi’, de la Antena Stars.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton