Cum arată fiul lui Cătălin Crișan. Raris are 17 ani și își dorește să devină compozitor

 Laciu Andreea
.

Cătălin Crișan (52 de ani) și fiul său, Raris, în vârstă de 17 ani, au fost invitați la ProTV, în platoul emisiunii Vorbește Lumea. Aici, cei doi și-au deschis sufletul în fața telespectatorilor, iar Raris a recunoscut că îi calcă pe urme părintelui său faimos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Crișan are în total 3 copii. Raris și sora lui provin din primul mariaj al artistului, cel cu Lucia Bubulac. Cu toate că nu a fost un divorț prea liniștit, apele s-au calmat în prezent, între cântăreț și cei doi copii. Cătălin Crișan și Lucia s-au iubit timp de 20 de ani, dar s-au separat în anul 2009.

Raris are 17 ani, iar sora lui, Daria Cătălina are 20 de ani. Acum, tânărul a declarat că a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru muzică, așa că își dorește să aibă o carieră drept compozitor. Atunci când a fost întrebat de Cove și despre divorțul părinților săi, Raris a afirmat că nu își amintește prea multe despre eveniment.

catalin_crisan_cu_familia_5966_3-1catalin_crisan_cu_familia_5966_3-1

Cum arată fiul lui Cătălin Crișan

Chiar dacă nu își amintește foarte multe detalii despre evenimentul dureros, care i-a schimbat viața, Raris susține totuși că nu a fost o problemă de comunicare când a venit vorba despre părintele său.

„Sincer, nu-mi aduc aminte foarte multe lucruri. Și nu cred că-mi dădeam seama ce se întâmpla. Eu nu-mi amintesc să fi avut o problemă [n.r. de comunicare]', a declarat Raris, la Vorbește Lumea.

Citește și: Ce fată frumoasă are Cătălin Crișan! La 20 de ani, Daria calcă pe urmele ambilor părinți:e artistă și studentă la Medicină!

Citește și: Dieta lui Cătălin Crișan. Cum a slăbit cântărețul 32 de kilograme cu 5 mese pe zi

Citește și: O mai ţineţi minte pe prima soție a lui Cătălin Crișan? Cum arată solista Lucia Bubulac acum, la 55 de ani

„Adevărul este că ziarele au exagerat atunci. Noi am ținut legătura tot timpul. N-au fost probleme de genul: «Nu-ți dau voie să-i vezi!». Nu. Niciodată', a completat Cătălin Crișan. La acel moment, al divorțului, Raris avea doar șase anișori.

Cei doi au o relație foarte strânsă și fac aproape constant tot felul de lucruri împreună. Atunci când a fost întrebat despre acestea, Raris a mărturisit că îi place foarte mult să cânte și să se uite la filme alături de tatăl său. „Ne certăm, îi dau sfaturi, el zice că va ține cont de el. Nu ne plictisim', a completat Cătălin Crișan.

Fiica lui Cătălin Crișan a renunțat la Medicină

Frumoasă foc și talentată, Daria i-a făcut mândri pe părinții ei, atunci când a decis să calce pe urmele mamei. Însă, odată cu trecerea timpului, a realizat că își dorește un alt drum.

„Este o facultate foarte solicitantă și dacă nu ești trup și suflet, mai bine nu ești deloc. Eu am preferat să fiu trup și suflet, ceea ce înseamnă că mi-am dat toată energia acolo și acum am nevoie să-mi încarc bateriile. Sunt la UNATC la Actorie. Apoi lumea a început să spună: «Domne, a renunțat la Medicină pentru că a fost prea greu». Nu. Greu e și la Drept. Greu e și la actorie.

Drept urmare, renunțarea la medicină n-a fost decât rezultatul depășirii limitei mele de anduranță fizică și emoțională. A fost un fenomen de suprasaturație. Am fost curajoasă și am luat cea mai bună decizie din viețișoara mea de până acum', a spus Daria în decembrie 2020.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton