Cum arată fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu, la 12 ani. David calcă pe urmele tatălui său

 Oana Pantazi
.

David, fiul Dianei Munteanu, are 12 ani și deja promite să devină un fotbalist la fel de talentat ca tatăl lui, Claudiu Niculescu. Iar asta dovedesc pe deplin fotografiile de la meciuri publicate de mândra lui mamă pe contul de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

David, fiul Dianei Munteanu, pare mai degrabă a-i fi frate vedetei decât fiu, atât de mult a crescut și s-a dezvoltat în ultima perioadă. De 7 ani, Diana Munteanu este o mamă singură, după divorțul de Claudiu Niculescu, însă vedeta Antenei 1 se descurcă de minune în această postură. David, fiul ei, acum în vârstă de 12 ani s-a transformat într-un adolescent superb, iar cea mai mare pasiune a sa este fotbalul. Dat fiind că așchia nu sare departe de trunchi, fiul faimosului fotbalist este comparat deja de către fanii mamei sale cu Clau-gol.

diana-munteanu1diana-munteanu1

Cum arată fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu

În luna iunie, David, fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu a împlinit 12 ani, iar mama lui a postat atunci o fotografie cu care și-a surprins fanii. Nu numai că puștiul a crescut enorm, dar și seamănă foarte bine cu tatăl lui, faimosul Clau-gol. Recent, Diana a postat din nou o serie de fotografii cu David, de data aceasta aflat pe terenul de fotbal, la un meci.

Citește și: Ce emisiune va prezenta Majda Aboulumosha la PRO TV. A plecat de la Kanal D, după nici două luni!

Citește și: Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Citește și: Andreea Marin recunoaște că Ștefan Bănică a înșelat-o cu Lavinia Pârva: „Nu e comod să te simți înșelată”

Citește și: Codin Maticiuc, dezvăluiri neașteptate despre iubita lui. Cu ce se ocupă Ana și ce pasiune are

Citește și: Drama neștiută a campioanei olimpice Dana Sofronie

Fanii vedetei Antenei 1 s-au grăbit să o complimenteze pentru fiul ei.

Măi Clau-gol mic să îți ajute Dumnezeu să ai calitatea lui și împlinirile lui… Iar tu și mami… FRUMOȘII FRUMOȘILOR', a scris o internaută în dreptul pozelor cu fiul Dianei Munteanu.

Diana Munteanu este o împătimită a sportului, așa că băiatul său are aceeași pasiune și practică fotbalul de la vârsta de 3 ani. Talentul l-a moștenit, cu siguranță, de la tatăl său, Claudiu Niculescu. Toată lumea îl apreciază pe David pentru progresul pe care îl face la antrenamente. Băiatul are un program foarte încărcat, mama lui l-a dat de mic și la înot, iar singura zi liberă pentru el este duminica.

„Eu l-am învățat să fie așa”

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu sunt divorțați de 7 ani și chiar dacă puștiul este la mama lui, tatăl său se ocupă în egală măsură de educația lui David. În urmă cu ceva vreme, vedeta mărturisea, în emisiunea Prietenii de la 11, că are o relație specială cu fiul ei, pe care l-a învățat să fie deschis cu ea și să-i povestească aproape orice fără rețineri.

„Suntem mamă-fiu, dar mai presus de orice suntem foarte buni prieteni. Ne înțelegem. Vorbim aproape toate lucrurile și totul foarte deschis. Eu așa l-am învățat și așa vreau să fie și el cu mine. Am considerat că dacă eu sunt deschisă cu el asta mi se va întoarce. David este un copil foarte deschis. Îmi spune tot ceea ce i se întâmplă. Cel mai important într-o relație mamă-copil este comunicarea. Să-l înveți să facă diferența între bine și rău. Trebuie să știe să se ferească singur’, mărturisea Diana Munteanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton