Cum arată fiica Ralucăi Moianu, la 17 ani. Seamănă leit cu regretatul ei tată, Marius Ancuța: „Nu am cum să mă înţeleg cu ea tot timpul”

 Miniosu Alexandra
.

Pe Raluca Moianu o cunoaște o țară întreagă, însă nu multă lume știe cum arată fiica ei. Mara are 17 ani și e de-o frumusețe ieșită din comun. Tânăra seamănă leit cu regretatul ei tată, Marius Ancuța, dar a moștenit trăsături și de la celebra ei mamă. Într-un interviu recent, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă' a dezvăluit ce planuri de viitor are adolescenta, dar și care e relația dintre ele două. Iată confesiunea vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mara Ilinca, fiica Ralucăi Moianu, are în prezent 17 ani. Din copila bucălată, cu ochi albaștri și părul blond, ea s-a transformat într-o adolescentă superbă și e de-o frumusețe răpitoare. Adolescenta a moștenit trăsături din partea ambilor părinți, atât fizice, cât și morale. De la regretatul ei tată, Marius Ancuța, aceasta a moștenit mai ales culoarea ochilor.

raluca-moianu-fiica-10raluca-moianu-fiica-10

În urmă cu patru ani, Raluca Moianu a pierdut o ființă dragă. Atunci s-a stins din viață bărbatul cu care are un copil, fostul ei soț, Marius Ancuța, de care divorțase în 2013. Fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă', actuala voce de la Gold FM, susține că nu și-a refăcut nici acum viața amoroasă. S-a dedicat muncii, iar în timpul liber se concentrează exclusiv pe fiica ei, Mara, în vârstă de 17 ani.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Moianu cu fiica ei, Mara:”Adolescența e o perioadă complicată, sunt un om răbdător”

Citește și: O mai ții minte pe Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!”? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Dan Negru s-a întâlnit cu Dan Diaconescu, după mulți ani:„Azi am recunoscut că i-a ieșit OTVizarea televiziunilor din România”

Citește și: Mihai Trăistariu îi ține pumnii lui WRS la Eurovision:S-a redresat din mers. Îi trebuie doar puțin noroc!'/ EXCLUSIV

Cum arată fiica Ralucăi Moianu, la 17 ani

Deși este o fire discretă, Raluca Moianu a acceptat să vorbească despre cum e să fii mamă de adolescentă. Fiica ei e foarte frumoasă și e deja mai înaltă decât ea, având alură de model. Marei îi place să meargă la meciuri și a făcut și balet. Anul trecut, tânăra visa să studieze Medicina, dar acum vrea să facă Dreptul.

„Mara e foarte frumoasă. E deja mai înaltă decât mine, are alură de model. Seamănă mai mult cu tatăl ei. E sportivă, îi place să meargă la meciuri – m-a dus şi pe mine! –, a făcut balet… Şi câte emoţii am avut atunci când am văzut-o dansând la Brighton, la unul dintre concursuri! Anul trecut voia să facă Medicina. Acum vrea să facă Dreptul', a povestit Raluca Moianu pentru okmagazine.ro.

Seamănă leit cu regretatul ei tată, Marius Ancuța

Atunci când a fost întrebată ce e cel mai greu de gestionat în relația cu fiica ei, vedeta a răspuns că temperamentul firesc vârstei adolescenței. Din fericire, fosta prezentatoare de televiziune a învățat să treacă peste momentele delicate cu umor.

„Momentele în care reacţionează furtunos. Normal, doar e adolescentă, nu am cum să mă înţeleg cu ea tot timpul. Din fericire, am învăţat să trec peste momentele astea cu umor', a explicat ea.

Mara nu a moștenit pasiunea pentru televiziune a mamei sale

Fiica Ralucăi Moianu nu i-a moștenit pasiunea pentru lumea televiziunii. De asemenea, nu îi place nici să apară în lumina reflectoarelor, mai ales după moartea tatălui său.

„Nu, deloc, mai ales după moartea tatălui ei. Deja sunt patru ani de atunci. Acum reuşim să vorbim despre tati şi el rămâne în continuare în viaţa noastră', a mai mărturisit vedeta.

Marius Ancuța a murit la 50 de ani

Marius Ancuţa s-a născut pe data de 1 august 1967. A fost comentator EuroSport specializat în snooker. Din păcate, el s-a stins din viață acum aproximativ patru ani, în iulie 2018. A murit la doar 50 de ani, după ce a fost răpus de o boală cumplită.

Raluca Moianu și Marius Ancuța au fost căsătoriți vreme de 15 ani. La un moment dat, au hotărât însă să urmeze căi separate. Aceștia au divorțat în anul 2013.

Sursă foto: Facebook, Libertatea pentru femei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton