Cum arată fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 13 ani. Irina Columbeanu este o adevărată vedetă în mediul online

 Lupescu Anca
.

Irinuca Columbeanu, fetița fostului cuplu Monica și Irinel, a crescut și a decis să o ia pe urmele ambilor părinți. Fetița este deja faimoasă pe internet, unde are mii de fani care o urmăresc.

2-monica-gabor-si-irina-columbeanu-2-1-1280×7202-monica-gabor-si-irina-columbeanu-2-1-1280×720
Citește și: Irina Columbeanu refuză să se mute în America cu mama ei. Motivul pentru care vrea să stea în România


Recent, fanii Irinei Columbeanu s-au alarmat din cauza pauzei de la mediul online pe care a făcut-o fetița. De șase luni, Irinuca nu a mai postat nimic pe Instagram sau Youtube, acolo unde era prezentă zi de zi.


Fanii sunt îngrijorați pentru ea și îi lasă comentarii întrebând-o ce s-a întâmplat și de ce nu mai postează.

Citește și: Monica Gabor, mesaj emoționant pentru fiica ei. Irina Columbeanu a împlinit 12 ani: 'Eu ţi-am dat viaţă…'


Pe 17 ianuarie, Irinuca a împlinit 13 ani și deși obișnuia să facă vloguri și postări despre cadourile primite, de data aceasta fiica celor două vedete nu a postat nimic.


Irinuca este susținută de părinții ei în activitatea online de zi de zi. Dacă Irinel Columbeanu este și cel care o filmează uneori, Monica Gabor o promovează intens pe rețele sociale și împărtășește cu prietenii virtuali clipurile fiicei sale.

Citește și: Fotografia care acum câțiva ani era imposibilă! Irina Columbeanu, alături de mama ei, Monica Gabor, și de Mr Pink


Irinuca are 150.000 de urmăritori pe Instagram, iar pe Youtube are 348.000 de abonați. Totuși, pe platforma video, mica vedetă nu a mai postat un videoclip nou de un aproape un an.


Monica Columbeanu a vorbit despre separarea de fiica ei și decizia de a se muta în America, luată acum câțiva ani.

Citește și: Cum se înțelege Irina Columbeanu cu fratele vitreg. Monica Gabor îi face toate poftele fiicei

„Eram pur şi simplu în depresie. Şi, ca să mă salvez, m-am gândit la Irina şi am zis că mai bine să aibă o mamă la distanţă decât o mamă cu probleme sau una care nu mai este. Mi-a fost foarte greu când Irina a trebuit să rămână la tatăl ei, eram la pământ, pur şi simplu. Şi, într-adevăr, acum sunt din nou foarte apropiată de Irina, totul este bine din nou, ba chiar mai bine decât înainte, pentru că am trecut şi prin momente în care mi se spunea la telefon: >', a declarat, la acea vreme, Monica Gabor.


Irinuca a crescut acum, își vizitează mama ori de câte ori are ocazia și s-a împrietenit și cu fratele ei vitreg, cu care are o relație de indiviat. Fiul lui Mr. Pink a acceptat-o și el pe Irinuca, mai mult, cei doi fac vloguri împreuna atunci când fetița lui Columbeanu merge în America.

Citește și: Gest de milioane. Irina Columbeanu și-a donat toate economiile unor familii fără posibilități


Presa a scris inclusiv că Irinuca s-ar fi mutat definitiv în America, la mama ei, însă zvonurile au fost infirmate, aceasta petrcând doar o vacanță în Statele Unite.
Încă din 2011, Irinel şi Monica s-au războit pe custodia fiicei lor. Magistraţii au hotărât atunci ca ea să rămână cu tatăl ei, însă Monica nu a renunţat la fiica ei și cele două au o legătură puternică.

Citește și: Irinel Columbeanu, dat uitării? Fiica lui Irina e nedezlipită de tatăl vitreg. Miliardarul chinez a cucerit-o


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton