Cum arată fiica Loredanei Groza. Elena seamănă leit cu mama ei

 Lupescu Anca
.

Elena, fiica Loredanei Groza, noul jurat Next Star, a crescut și s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă. 

13914035_115652325545689_7616498895558518127_o13914035_115652325545689_7616498895558518127_o

Elena are 21 de ani și este o tânără superbă, care a moștenit trăsăturile mamei sale. 

Citește și: Loredana Groza și Elena, mama versus fiica în costume de baie. Fanii s-au arătat încântați

Cele două seamănă leit, iar asta se poate observa în ultima fotografie postată de Loredana Groza pe pagina ei de Instagram. 

„Orice mamă se mândrește cu puiul ei…dar pe bune cum aș putea să nu fiu', a scris cântăreața.

Elena are același zâmbet ca Loredana, iar relația lor este una extrem de frumoasă. 

Citește și: De la „A Doua Cădere a Constantinopolului” până la coperta Playboy: Loredana Groza, mereu o apariție excentrică și controversată

Loredana Groza a vorbit, în revista VIVA, despre relaţia pe care o are cu Elena: Ca mamă sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena'.

Se pare că frumusețea este o moștenire în familia Loredanei, pentru că și mama cântăreței a îmbrătrânit frumos, iar trăsăturile frumoase încă se văd pe chipul ei. Cât despre relația mamă-fiică, și ea a fost transmisă de la o generație la alta.

Citește și: Loredana Groza le-a arătat tuturor cum arată abdomenul ei, la aproape 50 de ani. Nu le-a venit să creadă când au văzut-o

„Mama este foarte prezentă în viața mea, este o femeie foarte activă, care continuă să predea ca învățătoare, este foarte conectată la tot ce e nou. În continuare are emoții pentru mine, înainte de spectacole, în continuare are grijă să-mi retușeze cu o atingere plină de dragoste un detaliu al vestimentației. E emoționant pentru mine și îi sunt recunoscătoare pentru tot ce a făcut atât pentru mine, cât și pentru fratele meu, Cristi', a spus Loredana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton