Ștefania de la Asia Express, criză de nervi în plină stradă: "Îmi vine să țip! Nu mai pot să fac asta"! Iubita lui Speak a izbucnit în lacrimi

 Cica Cristina
.

Ștefania a cedat nervos la Asia Express. Oboseala și stresul și-au spus cuvântul, astfel că partenera lui Speak a ajuns la capătul puterilor. S-a lăsat cu lacrimi și nervi în plină stradă.

1.-Stefania-in-lacrimi-11.-Stefania-in-lacrimi-1

Nimeni nu poate contesta faptul că Asia Express este un show dur, solicitant atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Stres, oboseală, tensiuni, toate se adună și îi determiă pe concurenți să cedeze rând pe rând.

De data aceasta a fost rândul Ștefaniei, care a fost vizibil afectată după pierderea jocului pentru amuletă. În una dintre cursele din cea de-a patra etapă, iubita lui Speak a cedat în plină stradă, izbucnind în plâns.

Citește și: Gestul făcut de Ștefania la Asia Express, care l-a scos din minți pe Speak:”Să nu faci asta niciodată, ne despărțim!”

„Încerc să mă descarc pentru că îmi vine să țip foarte tare de nervi. Nu ține de mine nici măcar o secundă”, a spus Ștefania extrem de nervoasă.

Speak a încercat să o liniștească: „Știu, dar nu are rost. Crede-mă nu are rost, îți zic sincer”.

Ștefania, la Asia Express: „Am obosit, mă ia psihic

În momentul în care cei doi parteneri au reușit să termine cursa și au ajuns la Gina Pistol, Ștefania nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, cu toate că deja avea ochii roșii de plâns: „Am obosit, nu mai pot să fac asta, nu ține de mine! Și nu mai pot, mă ia psihic. Încerc foarte tare să mă abțin pentru că îmi vine să urlu de nervi. Chiar dacă plecăm primii sau printre primii e degeaba. Știu că așa e jocul, dar am nevoie să procesez situația. Este frustrant”, a spus Ștefania.

Speak a subliniat că și el are trăiri similare, că este obosit și nu mai poate face nimic pentru că, în ciuda faptului că acționează la fel de la etapă la etapă sau poate chiar mai bine, nu reușesc să obțină aceleași rezultate de fiecare dată.

Citește și: Show total la Asia Express. Speak și Ștefania au câștigat imunitatea:”De când îmi doream să mă îmbrac ca un limbric la televizor, cu țurca la vedere”

În încercarea de a-i liniști, Gina le-a reamintit că au câștigat imunitatea în etapa trecută și nu există o formulă exactă, care să asigure garantat succesul.

„E greu să pierzi când nu ești obișnuit să crezi. Mie nu îmi place să pierd, nu am fost obișnuită să pierd, dar am muncit mereu să fac parte din cei mai buni. Când nu eram cea mai bună și mi s-a spus că nu sunt cea mai bună, am făcut tot posibilul să ajung printre cei mai buni”, a spus Ștefania la testimoniale când norul negru a trecut.

Foto: Captura Antena 1, Facebook

Citește și: Speak și Ștefania, despre greutățile de la Asia Express:'Nu e de joacă'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton