Cum arată fiica în vârstă de 4 ani a fostului Principe Nicolae al României. "Îmi pare că seamănă cu Regina Ana"

 Oana Pantazi
.

Iris, fiica fostului Principe Nicolae al României, are deja 4 ani și este o frumusețe. Iată cum arată micuța!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La vremea respectivă, scandalul paternității micuței Iris, care l-a costat pe tatăl ei pierderea titlului princiar, a fost de notorietate, a ținut prima pagină, dar iată că a trecut timpul și fiica fostului Principe Nicolae al României a devenit deja o tânără domnișoară, cu alură de prințesă, după părerea fanilor din mediul online.

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Vasile de la Big Brother? A fost iubita lui Bendeac, dar între timp, viața i s-a schimbat total: „Atunci când întâlnești un om pe care-l iubești…”

Rezultatul testului de paternitate a ieșit pozitiv

După ce s-a aflat în presă despre relația pe care Principele Nicolae a avut-o cu Nicoleta Cîrjan, în urma căreia a rezultat o fiică, pe care nepotul Regelui Mihai nu a vrut să o recunoască, acesta a cerut un test de paternitate, care a ieșit pozitiv.

În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viață acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, scria la vremea respectivă, pe Facebook, Principele Nicolae.

Citește și:E recunoscută pentru faptul că a exagerat! Cum arăta Donatella Versace înainte de operațiile estetice: pare cu totul alt om!

Principele Nicolae și-a pierdut titlurile regale

În urma acestui scandal, Regele Mihai I i-a retras nepotului său, Nicolae Medforth-Mills, fiul Principesei Elena a României și al profesorului Robin Medforth-Mills, calicativul de Alteță Regală și l-a exclus din linia de succesiune la Coroana României.

Fiica-Principe-Nicolae4Fiica-Principe-Nicolae4


Iris, fiica fostului Principe Nicolae, are acum 4 ani și se află în grija mamei sale, care, din când în când, își mai surprinde prietenii de pe contul de socializare cu fotografii. Recent, Nicoleta a postat o poză cu Iris, iar internauții au conchis că seamănă cu o prințesă. Ba chiar unul dintre ei a comparat-o cu străbunica ei, soția Regelui Mihai – „Îmi pare că seamănă cu Regina Ana' -, iar acesta a fost cel mai frumos compliment.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton