Cum să îți exprimi personalitatea prin trucuri simple

 bogdan.galca
.

Știm acele femei atrăgătoare care reușesc să întoarcă toate privirile atunci când intră într-o încăpere plină cu oameni. Multe dintre noi ne dorim să fim în felul acesta: radiante și să ne simțim bine în propria piele. Care este secretul acestor femei? Cu siguranță există mai multe. Dar unul dintre ele și poate cel mai important ține de atitudine și personalitate. O femeie care știe să își exprime cu încredere felul de a fi devine atrăgătoare. Iată câteva trucuri pe care le putem aplica atunci când dorim să exprimăm celor din jur tot ceea ce suntem:

Alege un stil vestimentar care te reprezintă

Modul în care ne îmbrăcăm poate purta amprenta personalității noastre. Criteriile după care ne alegem hainele se pot rezuma la: preț, calitate, culoare, model. Sau pot fi mai complexe. De exemplu, putem să ne alegem haine în funcție de ceea ce dorim să exprimăm prin ele. Dacă ești o femeie creativă și energică, nu te limita să transmiți pozitivismul tău doar prin ceea ce spui sau faci, ci și prin printr-un outfit vesel. De exemplu, o fustă roz tip creion și o pereche de pantofi albastru metalic te vor scoate din tipare într-un mod care te-ar reprezenta. Dacă ești o fire romantică, feminină, care iubește energia vremurilor vintage sau retro, atunci poți transmite asta purtând o rochie roșie cu buline albe. Asortând hainele cu ceea ce ai vrea să transmiți despre tine îți vei crea un stil vestimentar unic.

Acordă atenție detaliilor 

Nu doar hainele pot spune ceva important despre tine, ci și accesoriile. Acordă-le la fel de multă atenție. Dacă felul în care te îmbraci poate transmite informații evidente despre tine, bijuteriile aduc detalii la care sunt atenți mai ales cei care vor să te cunoască mai bine. Alege bijuterii unice, irepetabile, spectaculoase, care îți pun în evidență feminitatea și care au o poveste de spus. Urmărește colecțiile ce se disting prin rafinament. De exemplu, portofoliul Roxanne’s Jewellery & Giftware unește o serie fascinantă de bijuterii de designer, accesibile și apreciate la nivel internațional datorită calității incontestabile, detaliilor și unicității.

Găsește un hobby care îți pune calitățile în evidență

Ne putem defini personalitatea atât prin elemente exterioare, evidente (modul în care ne îmbrăcăm, postura corpului), dar și prin elemente ce țin de lumea noastră interioară, gânduri, emoții și hobby-uri care ne fac să ne simțim bine. Un truc simplu este să alegi câteva pasiuni care să te ajute să îți conturezi anumite trăsături. Dacă ești o femeie activă, tot timpul în mișcare și care adoră adrenalina, îți poți antrena această calitate alegând să practici un sport care te-ar scoate din zona de confort. Încearcă ceva nou, rafting, cățărat, alpinism, ciclism. De asemenea, poți merge în direcția pasiunilor care ți s-ar părea nepotrivite. În felul acesta afli informații noi, total diferite despre ceea ce știi deja că ești. Cu alte cuvinte, personalitatea ta devine tot mai complexă, mai stabilă și mai bine conturată. Este la fel ca la un puzzle la care, pe zi ce trece, mai adaugi câte o piesă până când obții întreaga imagine.

Definește-ți personalitatea

În linii mari știm ceea ce suntem. Dar de multe ori când suntem rugate să ne descriem în câteva cuvinte, devine dificil să o facem. Însă cu cât practicăm mai mult acest exercițiu, vom reuși să dăm un răspuns cât mai rapid și apropiat de realitate. Așa că, din când în când, poți nota într-o agendă sau în telefon elementele care te definesc cel mai bine. De la lucrurile banale care îți plac (mâncăruri preferate, muzică, filme, cărți), până la idei despre cum ai vrea să se simtă oamenii atunci când sunt în prezența ta. De asemenea, poți ruga câțiva prieteni să îți spună care cred ei că sunt cele mai frumoase calități pe care le ai, ce îi inspiră. Răspunsurile probabil te vor surprinde și te vor ajuta să ai mai multă încredere în personalitatea ta. 

Când vine vorba de farmecul feminin, mari secrete nu există. Majoritatea depind de autocunoaștere, de încrederea în sine, de atitudine și bucuria de a fi reprezentanta sexului frumos. 

Sursa foto: Shutterstock 

(P) Material publicitar realizat împreună cu Roxannes

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton