Cum arată fetițele lui Mihai Petre. Catinca și Ariana au crescut și seamănă cu Elwira, mama lor

 Lupescu Anca
.

Mihai Petre și soția lui Elwira au două fetițe superbe. Catinca și Ariana au crescut și au devenit două domnișoare care seamănă leit cu mama lor. Elwira a postat o fotografie pe Instagram cu cele două micuțe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Mihai Petre a vorbit despre libertatea pe care le-o oferă micuțelor și despre faptul că le încurajează să experimenteze mereu lucruri noi.

'Când am fost mica ma cățăram pe fiecare copac din fata blocului. Și DA las si pe fetele mele sa urce pe copaci', a scris Elwira Petre.

Catinca s-a născut în anul 2012, iar șase ani mai târziu s-a născut și mezina familiei, Ariana.

Mihai-Petre-tătic-pentru-a-doua-oară-1280×720Mihai-Petre-tătic-pentru-a-doua-oară-1280×720

„De când s-a născut, am simțit că lucrurile s-au echilibrat, că familia e întreagă și că totul arată mult mai bine în patru. Am descoperit lucruri noi atât la mine, cât și la Catinca și la Elwira', a declarat Mihai Petre.

Mihai Petre povestea că fiica cea mare, Catinca, este foarte drăguță și grijulie cu Ariana și că cele două se înțeleg de minune.

Soția lui Mihai Petre a venit la Chefi la Cuțite

Soția lui Mihai Petre, Elwira Duda, a făcut recent o figură frumoasă la Chefi la cuțite, determinându-i pe cei trei jurați să mănânce tot preparatul gătit de ea. Iată ce le-a gătit!

Cu siguranță Elwira Petre nu s-a gândit că preparatul ei simplu va avea un asemenea succes la Chefi la cuțite, însă cei trei șefi au fost extrem de încântați de gustul supei gătite de ea. Elwira a așteptat cu emoție verdictul juraților, în timp ce, de partea cealaltă, aceștia se delectau cu gustoasa supă. Soția lui Mihai a pregătit la Chefi la cuțite un preparat polonez aparent simplu, însă rezultatul a fost peste așteptări.

E o supă cu hrean, usturoi, o supă poloneză, supa sărăciei se numește la noi. Mi-e teamă pentru că știu ca chefii sunt exigenți’, spunea soția lui Mihai Petre înainte de jurizarea de la Chefi la cuțite.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață'

Citește și: Like Creața a născut. Prima fotografie cu fetița

Citește și: Apropieri suspecte între Ramona Olaru și Răzvan Simion. Dani Oțil i-a dat de gol: „Te-am auzit cum îi spui…'

Citește și: Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare: „L-am rupt, plec acasă'

Chefii, în schimb, au adorat supa simplă gătită de Elwira, care conținea ou, cârnați și borș, și au mâncat-o până la ultima picătură.

Îmi plouă în gură. Este senzațională la gust , a mărturisit Florin Dumitrescu.

La final, Elwira, care a spus despre ea cu umor că este un fel de multitasking robot, a primit din partea juraților cuțitul de argint.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton