Cum arată Denise Rifai în pantaloni scurți. Prezentatoarea TV se îmbracă sexy, în timpul liber

 Oana Pantazi
.

Cu Denise Rifai suntem obișnuiți în ținutele elegante și în egală măsură sobre pe care le poartă în emisiune, însă, în viața de zi cu zi, vedeta adoptă un stil vestimentar cu totul diferit, mult mai sexy. Iată cum a fost surprinsă realizatoare TV recent, în plină stradă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cum se îmbracă Denise Rifai atunci când nu e la emisiune. Vedeta i-a obișnuit pe telespectatori cu ținutele sale office, dar nu doar stilul acesta o caracterizează, ci și unul mult mai sexy și mai îndrăzneț. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’ a arătat că nu ezită să încerce și alte stiluri.

Denise-Rifai-1Denise-Rifai-1

Denise Rifai, sexy în pantaloni scurți pe stradă

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cum se îmbracă Denise Rifai atunci când nu e la emisiune. Vedeta i-a obișnuit pe telespectatori cu ținutele sale office, dar nu doar stilul acesta o caracterizează. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’ a arătat că nu ezită să încerce și alte stiluri, mult mai sexy.

Citește și: Ce semnificație are numele de familie al jurnalistei Denise Rifai: „Este specific unei clase sociale înalte'

Citește și: Cine sunt părinții lui Denise Rifai.Tatăl este iordanian și mama româncă

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, în spatele filmărilor pentru emisiunea „40 de întrebări’. Denise Rifai:„În platou, sunt tensiuni foarte mari pentru că…’

Citește și: Soprana Angela Gheorghiu, în scandal cu dirijorul Cristian Măcelaru: „Eşti un laş şi un trădător, un alt român”

Chiar dacă pe contul ei de social media Denise Rifai pozează în posturi diferite față de cele afișate la TV, puțini au văzut-o în ținute atât de incendiare ca cea în care a fost surprinsă recent de către paparazzii mediaflux.ro. Îmbrăcată cu o bluză vapoaroasă cu volane și o pereche de pantaloni scurți care lăsau puțin loc imaginației, Denise Rifai a fost o apariție wow în plină stradă.

Așadar, dacă impresionează cu outfiturile ei office elegante, Denise Rifai arată la fel de bine în ținute casual sau sport, prezentatoarea TV putându-se lăuda cu un trup perfect la 36 de ani.

Vedeta Kanal D a ținut multe diete

Dar cum trupul subțire cu efort se menține, Denise Rifai are mare grijă la ce mănâncă. Prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D, susține că este extrem de strictă atunci când vine vorba despre alimentație și, în general, despre tot ce ține de aspectul său! Vedeta ne-a povestit că a ținut mai multe diete de-a lungul timpului.

„Da, am ținut multe diete. Atât de multe, încât am ajuns să fac un mod de viață din mâncarea sănătoasă. Cred mult că trebuie să mâncăm cât mai simplu, cât mai verde, cu proteină animală. Și cred că numai o alimentație corectă ne întărește corpul și sistemul imunitar, și reușim să avem și un ten luminos și un păr puternic. Eu nu înțeleg oamenii care își permit să mănânce corect și ce trebuie și nu o fac. Și se răsfață spunând că „ei nu pot.

Așa cum nu înțeleg oamenii care insistă să te servească cu tot felul de alimente nesănătoase și se miră de tine că tu nu mănânci. La început, mi se părea că eu sunt o prezență neplăcută, prin faptul că refuzam acele atenții culinare, însă anii au trecut și mi-am dat seama că, de fapt, insistența lor e ceva realmente nepoliticos!”, ne-a mărturisit Denise Rifai.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton