Sandale cu toc sau cu talpă plată – ce modele sunt în tendințe în prezent?

 advertising.ringier
.

Îndrăzneț este numele colecției de pantofi la modă în acest sezon, cu platforme uriașe, tocuri sculpturale și o mulțime de culori și imprimeuri strălucitoare. În timp ce sandalele cu tocuri care fac declarații revin în centrul atenției, nici cele cu talpă plată, casual, nu sunt de evitat. Cele din urmă cunosc o mulțime de interpretări captivante având la bază confortul. Un lucru este însă cert: tendințele sandalelor din această vară sunt complet diferite de cele de anul trecut.

Ce sandale reprezintă un must-have pentru outfiturile din acest sezon?

În aceste momente, moda a atins apogeul maximalist. În ceea ce privește sandalele cu toc, designerii au creat o mulțime de forme interesante de tocuri, de la tocuri tip bloc, structurale, până la tocuri subțiri, actualizate. Indiferent de modelul ales, le poți integra în ținute astfel încât să reprezinte piesa de rezistență și să scoată articolele vestimentare din monotonie. Sau, pentru a respecta tendințele modei din acest an, asortează sandalele în ținute colorate sau cu imprimeuri ieșite din comun. 

Sezonul acesta și întregul anul, sandalele strălucitoare, cu note electrizante și detalii uimitoare, vor putea crea o declarație de modă unică, în orice stilizare. Indiferent că îmbraci un costum, o salopetă sau o rochie, ținutele vor cunoaște o actualizare modernă. 

Pentru un look maximalist, alege o pereche de sandale cu toc subțire, dar îngroșat înspre vârf, cu pene, modele statement așa cum poți găsi pe https://epantofi.ro/c/sandale-cu-toc și asortează-le cu o rochie midi îndrăzneață și un clutch strălucitor. 

Sandalele cu toc, voluminoase, cu model împletit, au rămas în tendințe și continuă să aibă un cuvânt puternic de spus, în elaborarea ținutelor sexy. Nostalgia Y2K a renăscut prin sandalele cu toc gros, slip-on sau așa numiții catâri. Aceștia sunt esențiali în garderoba din prezent, oferind o mulțime de stilizări casual sau formale, alimentate cu ornamente strălucitoare și piese vestimentare din aceeași perioadă, precum blugii cu talie joasă. 

Printuri sau modele îndrăznețe? Ideale pentru a face declarații de modă

Probabil nicio ținută nu ar fi închegată fără o pereche de sandale cu toc cu imprimeuri. De la modele psihedelice, aferente anilor 2000, până la piese clasice cu imprimeuri florale, colecția de sandale nu duce lipsă de entuziasm. Modele îndrăznețe cu strasuri sau dantelate, pot insufla puțină viață într-un aspect simplu. 

Dacă ești în căutarea unei perechi de sandale cu toc, pentru un stil demn de designer, alege pe https://epantofi.ro/c/epantofi/marca:dkny perechea preferată. Asortează sandalele cu o rochie maxi, fluidă, pentru a te menține confortabilă, în timp ce vei arăta în continuare elegantă și stilată.

În timp ce modelele cu texturi țesute și tocuri bloc groase, sunt perfecte pentru ținutele retro, cele cu închidere pe gleznă, oferă o senzația romantică și feminină, fiind extrem de versatile. 

Sandalele cu talpă plată – clasicul rămâne și el în atenția fashionistelor

Ultimii ani și-au pus amprenta asupra unui stil confortabil. Deși tocurile au revenit în mare forță anul acesta, cu o multitudine de stiluri și culori, o pereche de sandale cu talpă plată, reprezintă un standby de încredere, pentru zilele în care îți dorești un pic mai mult confort. 

În ciuda entuziasmului pentru sandalele cu tocuri, confortul reprezintă încă un element primordial.  Desigur, doar ocazional, când situația o impune. Alege sandale în nuanțe îndrăznețe, detalii cu bretele, tip romane, cu ornamente, care să îți ridice ținutele. Vrei să renunți la modestie? Află ultimele tendințe în materie de accesorii la modă pentru femei – cum să-ți completezi look-ul? și lasă-ți inspirația să lucreze. 

Creează ținute incendiare, fie cu tocuri, fie cu sandale cu talpă joasă, pentru a arăta bine și a te simți extraordinar în orice moment, indiferent de ocazie. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton