Cum arată Demi Moore fără machiaj, la 57 de ani: "Nu sunt disperată să arăt ca la ca 30 de ani"

 Cica Cristina
.

Demi Moore are 57 ani și cu toate acestea nu se ferește să se expună fără machiaj. Gurile rele ar spune că aspectul ei s-ar datora numeroaselor operații estetice suferite de-a lungul timpului, dar vedeta pare destul de relaxată și își arată adevăratul chip ori de câte ori are ocazia.

2020 Vanity Fair Oscar Party2020 Vanity Fair Oscar Party

Demi Moore a fost sex-symbol, iar aparițiile sale au frapat în repetate ocazii. O femeie superbă, care a avut norocul și frumusețea de partea ei.

Citește și: Adina Alberts despre marea obsesie a lui Demi Moore:'Își dorește foarte mult să rămână ancorată în anii tinereții!'

Mulți spun că în ultima perioadă vedeta a început să-și arate vârsta, în ciuda operațiilor estetice suferite. Demi Moore a infirmat la un moment dat zvonurile potrivit cărora ar fi suferit intervenții chirurgicale pentru a arăta impecabil mereu. Presa internațională a scris chiar că actrița ar fi cheltuit peste 300.000 de dolari până în 2004 pentru mici ajustări în mai multe zone ale corpului.

Citește și: Sharon Stone, de nerecunoscut fără machiaj, la 61 de ani!Are o siluetă impecabilă și a spus nu operațiilor estetice!

Demi Moore se simte bine în pielea ei

Demi Moore a spus clar și răspicat că nu s-a operat niciodată pentru a arăta mai bine, însă nici nu îi condamnă pe cei care aleg această cale: Este total neadevărat. Nu m-am operat niciodată, însă nu-i judec pe cei care recurg la astfel de trucuri. Dacă acest lucru le face bine, nu văd care e problema. Pe mine, însă, nu mă încantă ideea să mă operez pentru a opri procesul îmbătrânirii. Acest lucru nu m-ar face fericită. În ziua în care voi plânge pentru că nu mai arăt bine, probabil că voi apela la o operație. Acum prefer să-mi arăt vârsta, nu sunt disperată să arăt ca la ca 30 de ani', a declarat la momentul respectiv Demi Moore, potrivit știrileprotv.ro.

Anu trecut, vedeta a admis că a avut câteva intervenții, însă nu la nivelul feței. Cu toate acestea, a zis că nu ar deranja-o să ajunga pe mâna chirugului estetician și pentru chip. notează thecut.com.

Că a făcut sau nu operații, un lucru este cert: Demi Moore se simte bine în pielea ei și „acesta este cel mai mare cadou”, după cum a declarat chiar ea. Este o femeie asumată și nu se teme deloc să se expună naturală, fără pic de machiaj.

Sursa foto: Facebook, Hepta

Citește și: Cum arată Andreea Tonciu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj.Mulți spun că îi stă mai bine așa

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton