Cum arăta Cătălin Măruță pe vremea când prezenta Tonomatul DP 2. Prezentatorul a avut plete în trecut

 Lupescu Anca
.

Cătălin Măruță are 42 de ani și este născut în Târgu Jiu. El a urmat Facultatea de Drept, moment în care s-a și angajat la radio. Primul job în televiziune a fost la TV Super Nova. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urma unor probe a ajuns în Televiziunea Română la Trupa DP 2, în paralel lucrând la postul de radio Activ FM.

A prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la TVR 2. A fost coprezentator al selecției naționale pentru Eurovision 2006, alături de Luminița Anghel și a moderat dezbaterea de după selecție. 

Din 24 octombrie până în 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV, fiind prezentator al emisiunii Trezește-te la Realitate cu Măruță.

A fost și prezentator al emisiunii Tonomatul DP2 la TVR 2. Din 22 septembrie 2007 este prezentatorul emisiunii de divertisment La Măruță.

Andra nu îl plăcea deloc pe Măruță cu părul lung

Prezentatorul TV arăta foarte diferit în trecut. Cu părul lung și creț, Măruță era un adevărat rebel. Soția lui a declarat într-un interviu că nu era deloc interesată de el, pe vremea aceea. După ce s-a tuns, Andra a început să îl privească cu alți ochi. 

Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi', a povestit Andra în urmă cu câțiva ani despre prima întâlnire cu Cătălin Măruță, cel care avea să-i devină soț. Ea i-a oferit doi copii minunați: Eva și David.

Cei doi s-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii. Cătălin Măruță era cunoscut pentru stilul lui inconfundabil. Prezentatorul purta cămăși colorate și cravată. A renunțat între timp la acest look și a adoptat unul mult mai tineresc și în trend. 

Măruță și-a făcut implant de păr, asta pentru că a avut încă de tânăr probleme cu căderea părului. 

Acum, prezentatorul și-a îmbunătățit stilul și poartă haine la modă. A fost nevoit să își pună ochelari de vedere, iar în 2020, Măruță pare mai tânăr decât la debutul său în televziune. 

Are un vlog, ai cărui protagoniști sunt cei doi copii ai lui. Soțul Andrei le arată fanilor cum decurg zilele în familia Măruță și peste ce dificultăți trec în fiecare zi cu cei doi copii, care încep să creacă și să pună din ce în ce mai multe întrebări. 

catalin_maruta_primul_an_bucuresticatalin_maruta_primul_an_bucuresti

Eva și David au devenit rapid vedete pe internet și fac deliciul fanilor familiei. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton