A murit Prințul Otto of Hesse al Germaniei! Avea 55 de ani și se înrudea cu Familia Regală Britanică

 Cica Cristina
.

Doliu în Familia Regală! Prințul Otto of Hesse al Germaniei s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani, în urma unei teribil accident.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Prințul Otto of Hesse al Germaniei a fost implicat într-un accident de motocicletă, care i-a fost fatal. Medicii s-au deplasat de urgență la fața locului, însă, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accidentul a avut loc la în apropiere de Lake Constance, unde Prințul Otto of Hesse s-a izbit violent într-o barieră cu motocicleta pe care se afla, notează stirilekanald.ro. În urma impactului puternic, din cauza vitezei, prințul Otto ar fi murit pe loc, suferind traumatisme grave.

Citește și: Prințesa Maria, descendentă a dinastiei Habsburgilor, a murit! Peste câteva zile împlinea 32 de ani și era mama unui băiețel de doi ani

Era binecunoscut faptul că prințul Otto of Hesse al Germaniei era pasionat de motoare și mașini sport cu mulți cai putere și, din păcate, această pasiune i-a adus și sfârșitul tragic.

Până la acest moment nu se cunosc circumstanțele în care s-ar fi produs accidentul. Sursele citate de presa internațională transmit că accidentul s-ar fi produs după ce prințul Otto ar fi depășit un alt vehicul în trafic și a pierdut controlul motocicletei.

Prințul Otto of Hesse al Germaniei era descendent al familiei regale germane și avea atâat rude îndepărtate cu Familia Regală Britanică, cât și legături cu domnitorii Prusiei.

Sursa foto: Captura YouTube/ Spynews

Citește și: Ce s-a întâmplat cu unicul supraviețuitor al accidentului în care a murit Prințesa Diana.Bodyguard-ului i-a fost reconstituită fața din 150 de piese de titan!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton