Cum arată casa pe care Iuliana Beregoi și-a cumpărat-o la doar 18 ani: "Sunt recunoscătoare pentru tot ce am"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată casa Iulianei Beregoi. Cea mai celebră influenceriță din Republica Moldova, Iuliana Beregoi, și-a făcut cadou o vilă cu etaj, achiziționată din banii ei, la doar 18 ani. Iuliana Beregoi a devenit cunoscută la vârsta de 12 ani, când a început să cocheteze cu muzică, iar ulterior s-a apucat de vlogging și actorie. În prezent, Iuliana Beregoi este idolul a mii de adolescenți și câștigă foarte bine din punct de vedere financiar, așa că și-a achiziționat o vilă și a publicat deja primele imagini.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa pe care Iuliana Beregoi și-a cumpărat-o la doar 18 ani. Influnecerița Iuliana Beregoi este cea mai populară vedetă de pe social-media din Republica Moldova. Adolescenta a fost fascinată de la vârsta de 12 ani de mediul artistic, așa că a început cu muzica, apoi și-a creat un vlog pe Youtube, care a transformat-o într-o celebritate. În timp, Iuliana Beregoi a perseverat, iar acum este cântăreață, actriță și creatoare de conținut. La 18 ani, Iuliana Beregoi și-a achiziționat, din banii câștigați de ea, o vilă superbă cu etaj. Iată cum casa Iulianei Beregoi!

336336897_766005091728255_6188923850232043527_n336336897_766005091728255_6188923850232043527_n

Cum arată casa pe care Iuliana Beregoi și-a cumpărat-o la doar 18 ani

Iuliana Beregoi a postat pentru prima dată imagini cu vila cu etaj pe care și-a cumpărat-o din banii câștigați din activitatea ei ca artistă de muzică, actriță și creatoare de conținut, la doar 18 ani. Influencerița este teribil de încântată de achiziția ei.

'Dacă mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, când cântam și dansam în fața oglinzii, că la 18 ani o sa-mi cumpăr casa mea, în România, i-aș fi spus că e nebun. Dar Universul știe cum să facă să te uimească, dacă muncești și dai din timpul și energia ta celorlalți, pentru a-i face fericiți.

Citește și: Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani. Și-a serbat majoratul pe scenă, alături de Mario Fresh și Dorian Popa

Citește și: Câți bani primește Iuliana Beregoi pentru un concert. În ce afacere își investește averea, la doar 18 ani

Citește și: Ce spune Raluca Moianu despre un nou iubit, la cinci ani după moartea soțului: „Un gentleman educat…”

Citește și: Viorel și Vulpița s-au despărțit. Ce mesaj a postat Viorel: „Eu sunt cu copiii…”

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am și vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături. Am cel mai iubitor fan base, cea mai frumoasă familie și cea mai tare echipă de management. Vă iubesc!', a scris Iuliana Beregoi pe Instagram.

Iuliana Beregoi și-a făcut cadou o mașină de lux, la majorat

Anul trecut, în luna iulie, Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani, moment în care și-a făcut un cadou pe care și-l dorea de foarte mult timp, o mașină de peste 90.000 de euro. Influencerița a fost cea care achitat suma impresionantă pentru bijuteria pe patru roți. Ulterior Iuliana Beregoi a reușit să ia și permisul de conducere, din a doua încercare.

'Am luat examenul, din a două. Din prima l-am picat, nu contează, l-am luat din a doua. Sunt super fericită. Merg să-mi fac poza pentru carnet', a spus Iuliana Beregoi pe Instagram.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton