Cum arată casa de la țară a Andreei Marin, de la Doftana: "An de an plantăm pomi și flori multicolore"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată casa de la țară a Andreei Marin. Fosta prezentatoarea tv se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Andreea Marin a muncit foarte mult pentru a-și împlini visurile. Vedeta tv are o casă de vacanță la munte, unde evadează ori de câte ori vrea să se relaxeze. Iată cum arată casa de la țară a Andreei Marin!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa de la țară a Andreei Marin. Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare tv din România. Moderatoarea tv a muncit mult de-a lungul anilor pentru a-și vedea visurile implinite, iar în urmă cu câțiva ani și-a cumpărat o casă la țară. Recent, Andreea Marin a postat mai multe imagini cu locuința ei de vacanță.

casa vacanta andreea marincasa vacanta andreea marin

Andreea Marin a transformat în totalitate casa pe care o deține în Doftana. Prezentatoarei tv îi plece să fie înconjurată de natură, iar de Paște a decis să meargă la țară și a profitat de ocazie pentru a le arăta fanilor săi imagini cu casa sa de vacanță.

Citește și: Cum arată casa Irinei Rimes. Design-ul interior a fost inspirat dintr-o amintire din copilărie

Citește și:Cum arată casa Ilenei Sterp: „E dezordine, femeile mă înțeleg”

Citește și:Cum arată casa Anei Morodan. „Contesa Digitală' are un dressing excentric și este pasionată de antichități

Citește și:Cum arată casa în care s-a mutat Tora Vasilescu după pensionare. Are 3.500 de metri pătrați și o grădină imensă

Cum arată casa de la țară a Andreei Marin. Se află la Doftana

Andreea Marin se numără printre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. În vârstă de 48 de ani, fosta prezentatoare tv este foarte mândră de realizările sale. Vedeta are o carieră de succes și o relație frumoasă alături de iubitul ei Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin și-a transformat casa de vacanță pe care o deține în Doftana, iar recent le-a arătat fanilor din mediul online câteva imagini cu aceasta. Fosta prezentatoare tv se bucură de o priveliște minunată.

„Atât de frumoasă e viața la țară în preajma sărbătorilor pascale, mugurii dau în floare, miresmele ne îmbrățișează, pufoșii noștri sunt fericiți să alerge în livadă sau să se piardă în iarbă, încă ne e frig uneori, așa că și încălțările de casă tot pufoase sunt, dar e cald și pace în suflete. Cineva, acolo sus, știe ce simțim când spunem cu recunoștință: Mulțumesc!', a scris Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin are o grădină superbă

Vedeta a reușit să își transforme casa de vacanță într-o locuință de vis. Andreei Marin îi place să trăiască în natură, motiv pentru care a făcut o grădină superbă și o livadă cu numeroși pomi. An de an, vedeta plantează pomi, iar grădina este plină de flori.

„Înainte de Paște, casa, livada și gradina de la țară înfloresc, an de an plantăm pomi și flori multicolore, e o plăcere, și pentru noi, și pentru pufoșii noștri, care ne acompaniază în timp ce sădim! La fel se întâmplă și acasă, acolo unde locuim zi de zi, dar grădina cu miresme e o poveste ce merită o postare dedicată, cu care promit să revin', a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin a adoptat un stil de viață sănătos

Andreea Marin a adoptat un stil de viață sănătos și adoră să trăiască în natură. Atunci când vrea să se relaxeze, prezentatoarea tv merge în casa de vacanță și se bucură de liniște. În urmă cu mult timp, Andreea Marin a declarat că s-a obișnuit să își crească legumele în propria grădină și că se bucură în fiecare an de roadele pământului său. Vedeta a dezvăluit ce alimente consumă pentru a se menține în formă.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic', a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton