Alec Baldwin a scăpat de acuzații în cazul morții directoarei de imagine Halyna Hutchins: "Susținem investigația adecvată pe mai departe"

 Dumitrache Laura
.

Alec Baldwin a scăpat de acuzațiile penale în cazul morții directoarei de imagine Halyna Hutchins. În anul 2021, actorul a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins pe platoul de filmare a peliculei Rust. Decizia procurorilor a fost dată cu mai puțin de două săptămâni înainte de începerea procesului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alec Baldwin a fost acuzat de omor prin imprudență și risca o pedeapsă de 18 luni de închisoare, după ce a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Tragedia s-a produs pe platourile de filmare ale filmului Rust.

alec baldwinalec baldwin

Procurorii care au anchetat cazul directoarei de imagine au renunțat la acuzațiile împotriva lui Alec Baldwin. Actorul a fost pus sub acuzare în luna ianuarie pentru două capete de acuzare de omor prin imprudență în legătură cu moartea Halynei Hutchins.

Citește și:Alec Baldwin este dat din nou în judecată. Actorul e acuzat de stres posttraumatic, după incidentul în care Halyna Hutchins a murit

Citește și:Alec Baldwin a ajuns la o înțelegere cu familia femeii pe care a împușcat-o mortal la filmări. Ce va primi soțul Halynei Hutchins

Citește și:Alec Baldwin, primul interviu după ce a împușcat accidental doi colegi: „Eu nu am apăsat trăgaciul!'

Alec Baldwin a scăpat de acuzații în cazul morții directoarei de imagine Halyna Hutchins

Halyna Hutchins a decedat în cursul zilei de 21 octombrie 2021, după ce a fost împușcată la filmările peliculei Rust. Actorul Alec Baldwin a îndreptat pistolul spre Halyna, dar arma s-a descărcat și a ucis-o pe directoarea de imagine și l-a rănit pe regizorul Joel Souza. Alec Baldwin a fost pus sub acuzare pentru două capete de acuzare de omor prin imprudență în legătură cu moartea Halynei Hutchins.

Actorul a fost acuzat că a dat dovadă de nepăsare. Recent, procurorii care au primit cazul, au anunțat că au renunțat la acuzațiile împotriva actorului. În cazul armurierei Hannah Gutierre-Reed, e posibil ca acuzațiile împotriva ei să rămână. 'Ne bucură decizia de a se renunța la acuzațiile împotriva lui Alec Baldwin și susținem investigația adecvată pe mai departe, bazată pe faptele și circumstanțele acestui tragic accident', au declarat pentru CNN avocații lui Baldwin, Luke Nikas și Alex Spiro, potrivit OK!

Decizia a fost luată cu doar două săptămâni înainte de proces

Procurorii care anchetau cazul morții Halyney Hutchins au renunțat la acuzațiile împotriva lui Alec Baldwin cu doar două săptămâni înainte de proces. Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcată mortal în piept pe platoul de filmare a producției Rust, în Mexic, de către Alec Baldwin.

Glonțul s-a dovedit a fi unul adevărat, provenit dintr-o armă ce făcea parte din recuzită. Regizorul Joel Souza a fost și el rănit, dar nu mortal. Baldwin, în vârstă de 64 de ani, a negat că ar fi apăsat vreodată pe trăgaciul pistolului.

Alec Baldwin: „Nu am apăsat pe trăgaci”

La scurt timp după ce a împușcat-o accidental pe Halyna Hutchins, Alec Baldwin a declarat într-un interviu că nu el a apăsat pe trăgaci.

Actorul a izbucnit în lacrimi și a povestit în detaliu ceea ce s-a întâmplat pe platourile de filmare. „Trăgaciul nu a fost apăsat. Nu am apăsat pe trăgaci. Nu aş îndrepta niciodată o armă spre cineva şi nu aş apăsa pe trăgaci. Niciodată.”, a spus Alec Baldwin în interviul acordat lui George Stephanopoulos. Întrebat cum crede că a ajuns un glonț real în pistol, actorul a spus că nu are nicio explicație. Halyna Hutchins a ajuns de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut să-i salveze viața.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton