Carmen de la Sălciua e total schimbată după operațiile estetice. Cum arăta când era 100% naturală

 Lupescu Anca
.

Carmen de la Sălciua este extrem de apreciată de români. Fosta soție a lui Culiță Sterp arată foarte bine și este extrem de frumoasă. Ea s-a făcut remarcată imediat ce a apărut în peisajul artistic românesc, însă nu a arătat mereu ca acum. Artista și-a făcut câteva intervenții și nu mai seamănă deloc cu puștoaica de pe vremuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 8 ani, Carmen de la Sălciua nu avea legătură cu lumea mondenă. Ea se îmbrăca modest și arăta total diferit de cum arată acum. Ea și-a făcut o rinoplastie, și-a injectat acid în buze, iar aceste intervenții au transformat-o total.

Carmen de la Sălciua declara, în urmă cu ceva timp, că nu acceptă să fie judecată pentru deciziile sale legate de aspectul fizic și susținea că este „așa cum a lăsat-o Dumnezeu'. Cu toate astea, admite că și-a făcut o serie de îmbunătățiri, precum mărirea buzelor, tatuarea sprâncenelor, corecții cu acid hialuronic și altele, pe lângă rinoplastie.

Carmen-de-la-Salciua-inainte-de-operatiile-estetice-9Carmen-de-la-Salciua-inainte-de-operatiile-estetice-9

Artista a vorbit despre acest lucru pe rețelele de socializare. Ea a spus că are ajustări și că este normal ca orice femeie să aibă grijă de ea.

'Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice:o rinoplastie, că aveam nevoie. E normal să ai grijă de tine ca femeie! (…) Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum… am lăsat oamenii să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de poză… vor vedea! Oricum ar fi și oricum ar arăta un om nu are nimeni dreptul să judece',a spus Carmen de la Sălciua.

În schimb, spune bruneta, nu are implanturi mamare. Transformarea ei este atât de puternică pentru că, spune ea, rinoplastia i-a schimbat întreaga fizionomie a feței.

'Nu am nici un implant mamar. Singura operație a mea este la nas, rinoplastie. În rest, mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că aveam o problemă cu asta',a mai spus Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua, despre riniplastie: „Nu puteam să respir'

Carmen de la Sălciua este fără îndoială un artist-model în România. Dincolo de muzică, femeile care o admira pe rețelele de socializare vor să se îmbrace ca ea, să se machieze ca ea, să arate ca ea.

Artista de muzică populară îi contrazice pe cei care susțin că ar avea implant mamar și le-a mărturisit fanilor săi că singura operație estetică pe care o are este cea de la nas. În rest, „mici ajustări la nivelul feței'.

Citește și: Tot ce nu știi despre Costi Ioniță de la Survivor: „Așa am ales eu să trăiesc'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre întâlnirea cu Gabi Bădălău de la munte: „L-am iertat’

Citește și: Cine este Costi Ioniță, de la Survivor: „E momentul să fac armata’

Citește și: Florin Călinescu a avut COVID-19! Cum se simte acum: „Încă mai…’

„Singura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură. Dar asta a durat doar șase zile, iar după doamna doctor s-a ocupat’, a mai spus artista.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton