Ce să nu faci de Luna Plină din 28 ianuarie 2021. Cum afectează fiecare zodie

 Dumba Gabriela
.

Pe 28 ianuarie 2021 este prima Lună Plină din acest an și va fi în zodia Leu. Astrologic, asta înseamnă că ne determină să vorbim cu îndrăzneală, pasiune și inițiativă despre cine suntem, ce ne dorim și încotro vrem să ajungem. Cum afectează Luna Plină din Leu fiecare zodie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 28 ianuarie (ora 21:18 – ora României), ne vom bucura de un spectacol ceresc nocturn special căci vom putea observa pe cerul nopții prima lună plină a acestui an. Este o lună plină în Leu care marchează nu doar un nou început astrologic, dar și începutul unui nou ciclu.

Cu Soarele în Vărsător și Luna plină în Leu, polaritatea jonglează între subiectivism și obiectivitate, între prietenie și romantism, între plăcere și practicalitate, între un simț al datoriei și un simț al apartenenței la un grup, între exprimarea de sine în moduri mai personale sau modalități mai impersonale, potrivit garbo.ro.

Cum ne influențează Luna Plină din Leu

Luna plină în Leu luminează nu doar cerul, dar ne iluminează și pe noi înșine, îndemnându-ne să facem un pas înainte înspre accelerarea stării de conștiință. Nu este loc de modestie în perioada următoare, Leul invită la detașare, demnitate, strălucire și mândrie, dar și către o putere de motivare extraordinară.

Energia Leului este una a acțiunii și a asumării responsabilității pentru a ajunge acolo unde vrem să fim. Ea ne îndeamnă să construim, să acționăm, să fim liderii propriei vieți și să o ducem în direcția în care dorim să o ducem, să începem noi proiecte, să ne asumăm niște riscuri, chiar și pe termen lung, pentru a ne îndeplini visurile.

Citește și:

Cele mai bune amante în funcție de zodie. Femeile care au toți bărbații la picioare

Horoscop medical. La ce boli ești predispus în funcție de zodie și ce leacuri ți se recomandă

Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Cum influențează Luna Plină fiecare zodie

Berbec

Nu te mai uită la ce face vecinul, ci începe să miști tu ceva pentru tine. Ești pus în fața unor situații complexe, iar energia Lunii Pline te va motiva și mai mult să faci ce îți dorești.

Taur

Oferă timp oamenilor din jurul tău și nu mai fi atât de dur cu persoana iubită. Este cazul să fii mai deschis, mai tolerant, mai puțin chițibușar.

Gemeni

Nu uita că orice drum este presărat și cu mici capcane, așa că nu porni în noua ta aventură fără să ții cont de acest aspect.

Rac

Nu te plânge pentru lucrurile care au ieșit prost până acum, ci ar fi mai bine să începi să faci ceva cu adevărat să îți schimbi soarta, potrivit fanatik.ro.

Leu

Energia Lunii Pline se produce în zodia ta, iar asta înseamnă că pe 28 ianuarie poți să faci orice, mai puțin să lenevești.

Fecioară

Nu mai pune răul în față și renunță la ipohondrie. Sunt atâtea lucruri bune în jurul tău, iar tu te încăpățânezi să vezi doar aspectele negative.

Balanță

Nu porni conflicte pe care nu le poți opri. Este o regulă de care să ții cont de fiecare dată când lași foc în urma ta.

Scorpion

Nu mai merge pe aceleași tactici vechi de persuasiune. Manipularea nu își mai produce efectul oricât de mult te-ai strădui.

Săgetător

Este momentul să te bucuri de tot ceea ce ai, așa că lasă necazurile la o parte și nu te mai frământa pentru orice nimic.

Capricorn

Nu ridica tonul la persoanele vârstnice din familia ta, chiar dacă greșesc față de tine ori dacă ți se pare că au o mentalitate învechită.

Vărsător

Luna Plină aduce momente spectaculoase în viața ta, așa că la tine stă puterea de a te bucura de ele.

Pești

Calci pe gheață subțire și știi asta. Renunță la încăpățânare pentru că pot exista victime colaterale. Poți ieși din acest impas în primul rând analizând atent la rece tot, nu aruncându-te în față.

foto: ageoflapin.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton