Cum arată astăzi blocul în care a copilărit Inna. Foștii vecini dau din casă: "Tatăl ei locuiește și acum, aici"

 Dumba Gabriela
.

Inna provine dintr-o familie modestă, a copilărit într-un bloc din Neptun, dar părinții au crezut mereu în talentul ei. Eforturile au dat roade și Inna este acum una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, apreciată și în străinătate. Între timp, Inna s-a mutat în București, unde locuiește împreună cu mama ei, într-o vilă de lux.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Inna a copilărit la malul mării, în Neptun și a contribuit încă de mică la bugetul familiei pentru că vindea articole de plajă la un magazin din zonă. Însă, Maria Apostoleanu, mama artistei, a crezut în talentul Innei, însoțind-o, în adolescență, la cursurile de canto, în Mangalia. Și eforturile ei au dat roade!

789789

Cum arată blocul din Neptun în care a copilărit Inna

După ce a cunoscut celebritatea, Inna și-a permis să-și cumpere o casă de sute de mii de euro, în București, unde a invitat-o și pe mama ei, ca să se bucure de tot confortul.

În schimb, tatăl cântăreței, Georgic Apostoleanu, și-a manifestat dorința de a rămâne în modestul apartament al familiei, cu trei camere, din Neptun, de care îl leagă atâtea amintiri.

Citește și: Roxana Dobre, primele declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam:'România ar trebui să se roage pentru el'

Citește și:Cum s-a simțit Andreea Antonescu la America Express, însărcinată cu al doilea copil:'Acolo a fost nevoită să…'

Citește și:Alexandru Arșinel, de urgență la spital, din cauza problemelor de sănătate:„Asistentele au descoperit că maestrul…’

Cartierul de blocuri se află situat la periferia stațiunii Neptun, la marginea pădurii Comorova, potrivit ego.ro.

'Tatăl Innei a rămas în acest apartament al familiei, cu 3 camere. Se spune că Inna nu vine să îl viziteze. Dar, nu este adevărat, vine destul de des, mai ales vara, îi văd mașina parcată în fața blocului', spun foștii vecini ai Innei.

Ce spun foștii vecini din Neptun ai Innei despre artista

Inna era o puștoaică excesiv de timidă, iar vecinii o percepeau drept arogantă din această cauză.

'Era un copil retras, nu saluta pe nimeni, nici măcar pe vecini. Pe atunci era destul de timidă, îți dădea senzația de aroganță. Muncea de mică, vindea la tarabă lucruri de plajă.

Era cuminte, nu a făcut probleme în bloc. Mama ei o ducea la Mangalia, la cursuri de canto, a crezut în talentul ei muzical', a mai declarat pentru Ego.ro o fostă vecină a Innei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton