Cum arată băiatul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu la 13 ani: „Sunt mamă liniștită pentru că știu că...” 

 Borcilă Andreea
.

Cum arată băiatul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu la aproape 13 ani. Prezentatoarea emisiunii „Neatza de weekend”, de la Antena 1, a lăsat totul deoparte și a plecat, pentru o zi, la Paris alături de fiul ei, David. Totul a fost spontan, iar cei doi s-au bucurat de momentele petrecute împreună și au adunat cele mai frumoase amintiri, pe care le vor păstra și peste ani. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Diana Munteanu și fostul fotbalist de la Dinamo, Claudiu Niculescu, au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos în iunie 2009. Cei doi însă au ales să meargă pe drumuri separate, după șapte ani de căsnicie. Astfel, în 2014 s-a pronunțat divorțul, iar băiatul a rămas în grija mamei. Cu tatăl lui, acum antrenor, se vede cât poate de des. 

diana-munteanu-si-fiul-eidiana-munteanu-si-fiul-ei

Diana Munteanu a publicat mai multe fotografii, pe pagina de Facebook, unde apare alături de fiul ei, David. Cei doi au plecat o zi la Paris unde au vizitat locuri inedite și s-au răsfățat cu dulciuri care mai de care mai delicioase. Vedeta este pasionată de călătorii și vacanțe, în special cele care sunt pe plajă, la soare. De data asta, i-a surprins chiar și pe fani deoarece a ales să aibă o zi minunată alături de băiatul ei, chiar în Franța. 

Citește și: Adina Alberts, despre Diana Munteanu și despre pericolul nebănuit al cremelor de protecție solară:'S-a dovedit că au potențial cancerigen…'

Citește și: Cum se descurcă Diana Munteanu în rolul de mamă singură. Relația cu fiul ei este specială:'Eu l-am învățat să fie așa'

Citește și: Met Gala 2022.Vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat.Cum au fost surprinși, la scurt timp de la despărțire

Cum arată băiatul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu la aproape 13 ani

Prezentatoarea tv a optat, recent, pentru un city break spontan. Vedeta a plecat cu David, băiatul ei adolescent, în Paris, unde s-au plimbat de-a lungul râului Sena, dar și pe bulevardul Champs-Élysées. Cei doi s-au distrat de minune, iar în fotografii s-a observat că au o relație mamă-fiu specială. Ambii s-au bucurat nu doar de locurile superbe, dar și de mâncarea tradițională. Diana și David au dat ocolul mai multor magazine, iar în final s-au delectat cu o prăjitură pe terasa unei cafenele. 

„Plecarea la Paris a fost cea mai bună decizie! Ne-am plimbat, ne-am bucurat de tot ceea ce am văzut și cel mai mult, am petrecut timp împreună, altfel. #david #paris', a transmis ea, după vacanță, pe rețeaua de socializare

David, fiul Dianei Munteanu, moștenește pasiunea tatălui pentru fotbal 

Într-o emisiune recentă la Antena 1, Diana Munteanu a dezvăluit că fiul ei moștenește pasiunea tatălui său pentru fotbal. Mama vedetei i-a propus să îl ducă la fotbal, după ce au observat că David este foarte activ și îi place să se joace. 

„David, de la doi ani, învârte orice capac prinde prin casă. Mama mi-a zis: hai mai bine să-l duci la fotbal, că probabil dacă îl duci acolo scapă de treaba asta. Că dacă îl ții, o să-și dorească și mai tare. Am zis că îl duc, să facă un pic de mișcare.

Am zis că e foarte bine, se mai disciplinează. Uite că nu am scăpat nici în ziua de azi. Eu sunt mamă liniștită. Sunt liniștită pentru că știu că lui David nu îi place deloc să mă audă (n.r. – strigând pe stadion, la meciurile lui). Acum nu mă pot pronunța (n.r. – dacă e talentat la fotbal băiatul ei), dar din ce zice lumea probabil că o avea ceva în genă', a declarat Diana Munteanu. 

Cum se înțeleg acum Diana Munteanu și Claudiu Niculescu 

Foștii soți au rămas într-o relație de prietenie și fac orice pentru a-i fi bine copilului lor. Apropiații fostului cuplu au numai cuvinte de laudă la adresa lor, respectându-se unul pe celălalt. În plus, fostul soț al vedetei tv vorbește foarte frumos despre mama copilului său, în care are mare încredere.

„Ambii se respectă, au grijă să nu apară în public însoțiți deși au divorțat de mai bine de șapte ani. Diana și Claudiu se gândesc însă în primul rând la fiul lor, care este prioritar pentru amândoi. Toate deciziile le iau împreună. David petrece, normal, foarte mult timp cu mama lui cu care și locuiește, dar se vede des și cu Claudiu.

Ies împreună, merg la fotbal, discută ca băieții. David are multe activități, face fotbal de performanță și este un elev premiant, foarte bun la matematică', au declarat ei pentru Impact.ro. 

Deși au trecut câțiva ani de la separarea lor, iar băiatul a rămas în grija mamei, Claudiu Niculescu îl vede pe David cât de des posibil. 

„Diana mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacanţe. Asta îi face bine copilului. Mă interesează viaţa Dianei, îmi doresc să fie sănătoasă. Ştiu că nu există nicio şansă să o ia pe arătură, pentru că este un om cu capul pe umeri. Mă interesează să fie bine tot timpul, este mama copilului meu şi vreau să ştiu că poate avea grijă de David cum trebuie', le-a spus Claudiu Niculescu apropiaților, mai scrie sursa citată. 

Sursă foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton