Cum arăta Andreea Esca la 19 ani. Imagini de colecție din adolescența prezentatoarei

 Laciu Andreea
.

Cum arăta Andreea Esca la 19 ani. Multora nu le-a venit să creadă când au văzut cum arăta Andreea Esca la 19 ani. În afară de culoarea și de lungimea părului, parcă timpul nici nu a trecut peste îndrăgita prezentatoare a știrilor de la Pro TV. Vedeta pune adesea pe conturile personale de pe rețelele de socializare o serie de fotografii de colecție, din arhiva personală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Cum arăta Andreea Esca la 19 ani. Este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune de la noi. Pe lângă aparițiile de pe micile ecrane și afacerile de care se ocupă, Andreea Esca este extrem de activă și pe rețelele de socializare. Pe contul ei de Instagram, a postat anul trecut fotografia din permisul de conducere. Fanii au reacționat pozitiv în număr mare când au văzut cum arăta prezentatoarea atunci când avea doar 19 ani.

cum-arata-andreea-esca-la-19-ani-3cum-arata-andreea-esca-la-19-ani-3

Cum arăta Andreea Esca la 19 ani

În data de 13 decembrie 2021, s-au împlinit 30 de ani de la momentul în care îndrăgita prezentatoare de la Pro TV a devenit în mod oficial șofer. Andreea a profitat de această ocazie și le-a arătat fanilor ei de pe Instagram poza de colecție din permis. Cu părul lung, șaten închis, vedeta are altă tunsoare și culoare a părului față de cum ne-a obișnuit, dar nu pare să se fi schimbat prea mult de-a lungul timpului în rest.

„Pe 13 decembrie, acum fix 30 de ani, îmi luam carnetul de „șofer'. Aceasta este fotografia de pe el. Mă gândesc să scriu în Alist Magazine cum a fost… Povestea din spatele pozei rămâne însă doar la mine! Tu când ți-ai luat permisul?', a scris Andreea Esca în 2021, pe contul propriu de Instagram.

Citește și: Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme. Ce dietă a ținut: „Cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine'

Citește și: George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit:„Cel mai hotărât da'. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Ce spune Alexia Eram despre salariul mamei sale, Andreea Esca: „Nici eu nu îl știu, aș scăpa informația'

Citește și: Diana Șoșoacă îl critică dur pe George Simion, după ce a cerut ajutor pentru nuntă: „Mi se pare dezgustător și lamentabil”

Unde a lucrat Andreea Esca înainte să ajungă la PRO TV

Anul în care și-a luat permisul de conducere este unul foarte important pentru vedetă. Tot atunci a debutat și la postul de televiziune Soti TV, prima televiziune independentă din România, unde a lucrat înainte să ajungă la Pro TV. La aceea vreme, a devenit colegă cu Răzvan Dumitrescu, Adrian Munteanu și Laura Spiru, alături de care prezenta buletinul de știri.

A pornit de jos și cu salariul, căci primea 150 de dolari, după cum a dezvăluit directorul de marketing al postului Soti TV. Cei patru prezentatori au fost nevoiți să dea probe, dar au avut succes, fiind aleși dintre cei 100 de candidați care se prezentaseră pentru posturile respective.

„Când eram în anul întâi, un coleg din liceu mi-a zis că se face o televiziune particulară și se caută reporteri. Așa am ajuns la Soti. Vartan Arachelian făcea interviurile cu jurnaliștii. Îmi era frică, mi se părea sever și foarte serios. Mi-a zis să merg să dau o probă în camera de alături. Acolo mi-au dat un ziar, m-au pus la o masă și mi-au zis: citește! Am citit ca la serbare. Când am ieșit, era Marilena Rotaru pe hol, ea era producătoarea din seara aceea. M-a întrebat: tu ai fost acum înăuntru și ai dat probă? Poți să rămâi diseară să ne prezinți și nouă știrile? Și așa am început.

Eu eram venită de acasă, cu un pulover de la mama, pe gât, cu părul lung, nu mă coafam, nu mă fardam. Așa am intrat și am prezentat știrile prima dată în viață. Nouăsprezece ani aveam! La ora douăsprezece noaptea m-a pus la o masă cu alți oameni, toți ca la plenară și fiecare zicea câte ceva, ca la o serbare… Pe urmă ni s-a spus că o să ne sune cineva și eu am plecat, convinsă că nu mă mai sună nimeni. Dar a doua zi m-au sunat și, din ziua aceea, asta fac”, a povestit Andreea Esca, pentru Revista Tango.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton