Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani: „Mai frumoasă decât Jennifer Lopez”

 Martin Lorena
.

Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani. Anca Țurcașiu este și va rămâne întotdeauna o prezență extrem de plăcută pentru publicul larg. Recent, aceasta a călătorit în Republica Dominicană, pentru a petrece câteva zile relaxante pe plajă. Diva a postat pe Instagram mai multe imagini în care apare doar în costum de baie. Iată cum arată vedeta la 51 de ani și cum au reacționat fanii când au văzut-o!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani. Anca Țurcașiu a fost întotdeauna o prezență extrem de plăcută de publicul larg. Când avea doar 14 ani, aceasta a jucat în filmul „De dragul tău, Anca!', iar ulterior a intrat în atenția oamenilor după participarea la „Miss Litoral'. De atunci, ea a avut parte doar de realizări: este actriță, cântăreață, iar regulat apare în show-uri TV. Recent, diva a petrecut câteva zile pe plajele din Republica Dominicană și a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare doar într-un costum de baie!

1-Anca1-Anca

Fanii au reacționat imediat când au văzut în ce ipostaze s-a postat vedeta! Aceștia au declarat categoric că arată la fel de bine precum Jennifer Lopez.

Citește și: Câte kilograme are Anca Țurcașiu la 51 de ani. „Am avut obsesia cântarului toată viața’

Citește și: La 51 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită să-și refacă viața: „Sunt încă o femeie care mai are ceva de spus'

Citește și: Ce dietă ține Anca Țurcașiu pentru o siluetă de vis, la 50 de ani. Trucurile și meniul ei zilnic

Citește și: Vestea care i-a devastat pe Elwira și pe Mihai Petre: „Mi s-a spus că am o tumoare'

Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani

Anca Țurcașiu se poate declara o femeie extrem de sexy, chiar și la 51 de ani. Recent, diva a postat mai multe imagini în care apare în costum de baie. Alături de poze, ea a scris și un mesaj care a atras imediat atenția fanilor.

„Cine vine aici, gândește automat la timpul care mai rămâne pe Pământ…., cel mai prețios bun pe care-l avem. Răspunsul la întrebarea cine suntem pe aici, cât timp mai avem? Răspunsul îl dați voi…..', a notat vedeta pe Facebook.

Ba mai mult, internauții au asaltat-o pe divă cu comentarii pozitive! Aceștia au comparat-o cu Jennifer Lopez, spunând chiar, că românca noastră este mult mai frumoasă.

„Ești minunată! (…) Mai frumoasă decât Jennifer Lopez', au fost două dintre comentariile internauților.

Cu ce se mai ocupă vedeta

Recent, vedeta a lansat o colecție de rochii, pe care le-a și purtat într-un shooting pentru OK! Magazine. Ea a menționat că este prima dată când cochetează cu creația de acest gen și că este mulțumită de modul în care a organizat lucrurile.

„Am realizat acest shooting cu câteva dintre piesele unei colecţii care înseamnă un nou început pentru mine, în lumea aceasta fashion. Până acum nu m-am gândit vreodată c-aş putea să fac aşa ceva, cu toate că mi-ar fi plăcut să găsesc o linie care să mă definească, să mă simt bine în hainele pe care le port şi să le pot oferi şi altor femei. Nu fac singură colecţia asta, normal.', a spus ea pentru OK! Magazine.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton