Cum arată Alina Pușcaș după ce și-a tatuat sprâncenele: ”Eu insist să aveți mare grijă”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Alina Pușcaș după ce și-a tatuat sprâncenele. Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, astfel că nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea. A cucerit publicul larg cu aparițiile ei pe micile erane, asta fiindcă de fiecare dată este atentă la fiecare detaliu. Are grijă să arate impecabil de sus și până jos, iar acest lucru nu este de mirare. Recent, frumoasa vedetă a decis că este timpul pentru un mic retuș la nivelul feței, astfel că a decis să își tatueze sprâncenele. Transformarea este vizibilă. Iată cum arată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș atrage toate privirile atunci când își face simțită prezența! Este fără doar și poate o femeie frumoasă, care se bucură de o siluetă de vis, dar și de trăsături rare, care o fac specială. Ei bine, însă, cum în ziua de azi poți să retușezi orice inconvenient, prezentatoarea TV a decis că este cazul să facă o mică schimbare la nivelul feței.

Captura-3Captura-3

Zis și făcut! Fără a ezita, a căutat cea mai bună persoană care se ocupă cu tatuarea sprâncenelor și și-a făcut imediat o programare. Golurile din sprânceană o deranjau, astfel că mereu trebuia să se machieze doar pentru a ascunde acest lucru. Nu a mai vrut să facă acest lucru, așa că a prins curaj și a mers să își tatueze firele care lipseau din sprâncenele ei. Fanii au observat imediat schimbarea!

Citește și: Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic timp de 3 zile. Care e motivul: „Ăsta a fost target-ul meu'

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie, la 37 de ani. A făcut furori pe Internet: „Senzuală și sexy'

Citește și: Fiica Oanei Roman s-a văzut cu Marius Elisei. Cum a decurs întâlnirea, după despărțirea părinților ei: „Isa este…'

Citește și: „Aia nu mai este familie'. De ce s-a despărțit Marius Elisei de Oana Roman, de fapt. Detalii neștiute din relația lor

Cum arată Alina Pușcaș după ce și-a tatuat sprâncenele

Alina Pușcaș este destul de activă pe rețelele de socializare, astfel că zilnic împărtășește cu marea ei comunitate momente din viața ei. Nici de data aceasta, când a mers să își tatueze sprâncenele, nu a putut să nu le arate cum arătau înainte, nemachiată, dar și după ce a făcut procedura. Ce-i drept, golurile nu mai sunt vizibile, iar sprâncenele ei sunt mult mai dese acum pe baza firelor tatuate. O prinde foarte bine schiimbarea, însă înainte de a le recomanda fanelor ei care au acest complex, a ținut să facă o serie de precizări.

„Să îmi fac retușul la sprâncene, știu că sunteți foarte multe care aveți probleme și multe goluri în sprâncene. Există soluții pentru asta și să pară extrem de naturale, eu insist să aveți mare grijă și să căutați persoana potrivită care să facă acest lucru, pentru că este vorba despre față și când vine vorba de aceste tatuaje fir cu fir care să armonizeze fața este extrem de important să-ți alegi persoana potrivită', a declarat Alina Pușcaș pe contul ei personal de Instagram.

Alina Pușcaș: 'Mare grijă când alegeți persoana'

Alina Pușcaș s-a interesat destul de mult înainte să ia această decizie. Mai întâi a urmărit să vadă cum se face procedura, dar și ce riscuri există. Fiind vorba despre față și aspectul fizic, a căutat cea mai bună persoană, tocmai pentru a nu fi dezamăgită și a avea parte de un eșec. Prin urmare, le recomandă fanelor ei această transformare, însă doar dacă se lasă pe mâinile celor mai buni.

Știu că multe dintre voi aveți nevoie de așa ceva, așa cum am avut și eu nevoie. Bine că există soluții, dar mare atenție când alegeți persoana care vă face acest lucru!', a mai scris Alina Pușcaș pe contul ei personal de Instagram.

Alina Pușcaș și-a schimbat stilul alimentar după ce a fost internată

În urmă cu mai multe săptămâni, Alina Pușcaș a fost internată de urgență. Medicii au descoperit că avea un abces renal, astfel că a stat mai mult zile internată. Bineînțeles, după ce a descoperit această problemă de sănătate, prezentatoarea TV a decis că este timpul să își schimbe programul alimentar și să consume mult mai multă apă decât obișnuia. Ba mai mult decât atât, acum are mare grijă la tot ceea ce mănâncă!

„Bine v-am regăsit în cea de-a treia zi de fasting doar cu apă. Trebuie să recunosc că pentru mine e o mega realizare. Până acum nu am încercat nici măcar o dată să nu mănânc o singură zi. Este o realizare. Îsta a fost targetul meu. Cele trei zile propuse de specialiștii în fasting.

De mâine vor continua cu fastingul 16 cu 8, pentru că voi pleca peste alte două zile în vacanță. Chiar nu aș vrea nici să trec la a mânca trei mese pe zi, dar nici să fac varianta de fasting drastic. Drastic pentru mine că nu sunt obișnuită. (…) Am slăbit și 3 kilograme în 7 zile de fasting și am scăpat de pofta disperată de a mânca (…)', spunea Alina recent.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton