„Fericită lângă un bărbat puternic”. Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit. Cum s-au afișat de Valentine's Day

 Radulescu Ruxandra
.

Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de presupusul iubit. Impresara și-a luat faniii prin surprindere când publicat o fotografie în care se află alături de un bărbat misterios, despre care mulți cred că e noul ei partener de viață. Impresara pare a fi în culmea fericirii în plan sentimental. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf are un nou iubit, prima relație serioasă, după divorțul de antrenor. Anamaria Prodan a declarat acum ceva timp că a întâlnit, în sfârșit, bărbatul potrivit, însă abia acum a făcut publică relația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit. Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, și-a oficializat relația cu noul iubit, după ce a publicat prima imagine alături de acesta. Impresara a povestit prima dată despre bărbatul din viața ei la sfârșitul anului trecut. Vedeta a declarat că l-a prezentat pe noul partener, copiilor ei și că este vorba de un om pe care îl adoră din toate punctele de vedere. Bărbatul nu locuiește în România, însă acest aspect pare să nu fie un obstacol în calea relației.

whatsapp-image-2023-02-14-at-10.03.25-1-1whatsapp-image-2023-02-14-at-10.03.25-1-1

Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit

Anamaria Prodan și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat care o face să se simtă iubită. Impresara a anunțat la sfârșitul anului trecut că este într-o relație serioasă și că noul partener i-a întâlnit deja copii. Recent, Anamaria Prodana a publicat prima imagine în care se află într-o ipostază tandră alături de partenerul ei. Este prima dată când Anamaria Prodan apare alături de un iubit, de la divorțul de Reghecampf.

Bărbatul din viața Anamariei Prodan nu locuiește în România și pare a fi extrem de elegant. În poza publicată de impresară, iubitul ei poartă un sacou gri și o bluză albă, asortându-se cu partenera sa, în taior negru și cămașă albă. Iubitul impresarei o ține în brațe afectuos, iar vedeta radiază de fericire.

Din păcate, Anamaria Prodan nu i-a dezvăluit încă chipul, preferând să mențină misterul.

Despre viața mea personală de acum înainte din ce în ce mai puțin spre niciodată. Am trăit 50 de ani pe prima pagina a ziarelor, am inventat și ridicat în lumea mea bărbați, le-am dat valoare și i-am pus lângă mine și pe ei pe prima pagină! Am terminat rău și eu si copiii mei', a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

'Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am sa trăiesc în liniște frumos. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine în toți acești ani', a mai declarat Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.', a declarat impresara pentru Fanatik, anul trecut.

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Reghe că a cheltuit banii familiei

Anamaria Prodan a avut o relație tumultoasă cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, cei doi despărțindându-se cu un scandal-monstru, după mai bine de un deceniu. Prodan și Reghe sunt părinții unui băiat, în vârstă de 15 ani, Bebeto. Impresara l-a acuzat pe Reghecampf că ar fi cheltuit banii familiei.

Citește și: 24 de întrebări cu Raluca Bădulescu. Cum se înțelege cu fiul ei și care e cea mai mare teamă a vedetei: „La vârsta mea, discut cu el ca și cu un adult' / EXCLUSIV

Citește și: Rita Mureșan a fost în comă două săptămâni: „Nu mai știam să vorbesc, să mănânc, să scriu…” Ce boală a avut creatoarea de modă

„Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf, încât n-am verificat în 17 ani conturile de la bancă. Erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare', a declarat Anamaria Prodan în emisiunea online „În oglindă', moderată de Mihai Ghiță.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton