Cum arată Alexandra Velniciuc în costum de baie la 41 de ani. Actrița și soțul ei se află în vacanță în Grecia

 Dumitrache Laura
.

Alexandra Velniciuc este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. La 41 de ani, vedeta arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă. Recent, actrița a plecat în vacanță cu soțul ei, în Grecia, unde stau de regulă o lună întreagă. Frumoasa blondină s-a fotografiat în costum de baie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Velniciuc și soțul ei, Șerban Puiu, formează un cuplu de 22 de ani, iar împreună fac alegeri importante. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar îndrăgita actriță se consideră norocoasă că are alături de ea un bărbat care o înțelege si o sprijină mereu.

Actrita Alexandra VelniciucActrita Alexandra Velniciuc

Alexandra Velniciuc face furori de fiecare dată când apare pe scenă și se mândrește cu o siluetă de invidiat. Celebra actriță se menține în formă, iar în costum de baie arată formidabil. Vedeta se bucură din plin de vacanță alături de soțul ei.

Citește și: Alexandra Velniciuc a ajuns de urgență la spital, de sărbători. Trebuie să se opereze:”Mi-au dat antibiotice”

Citește și: Alexandra Velniciuc a avut COVID-19:„Am trecut cu nesimțire peste el'

Citește și:Leta Ilie, fosta soție a fotbalistului Sabin Ilie, s-a luat la bătaie cu un afacerist, într-un restaurant din București.A fost salvată de Vica Blochina

Citește și: Monica Tatoiu nu vrea să se împace cu Măruță:”Eu când dau delete…”

Cum arată Alexandra Velniciuc în costum de baie la 41 de ani

La 41 de ani, Alexandra Velniciuc arată extrem de bine. Vedeta se poate mândri cu o siluetă de invidiat, fiind una dintre cele mai frumoase artiste din România. Vedeta și soțul ei, Șerban Puiu au mers în vacanță în Grecia, unde stau de regulă o lună întreagă. Din cauza faptului că este foarte ocupată, cei doi au vacanțe destul de rar, dar atunci când reușesc să plece se bucur din plin de momentele petrecute împreună. Alexandra s-a fotografiat în costum de baie, arătându-și formele perfecte. Actrița se menține foarte bine și nu ezită să își arate silueta de invidiat la plajă.

„Ne-am obișnuit ca datorită (și nu „din cauza”!) meseriei mele să nu avem alte mini vacanțe în afara uneia consistente, vara! Atunci când nu am spectacole sau evenimente în București, am norocul să am tot felul de alte acțiuni prin țară: festivaluri, lansări, filmări, prezentări.De aceea de-a lungul anului, sunt plecată de acasă destul de mult cu treabă. Și atunci când am o portiță de câteva zile libere, recunosc că prefer să rămân acasă, unde mă simt foarte bine, decât să mă duc într-o vacanță scurtă din care să nu înțeleg nimic și din care să mă întorc mai obosită decât am plecat.', a povestit actrita pentru Click!

Alexandra Velniciuc și soțul ei merg în vacanță în același loc de 22 de ani

Îndrăgita actriță se simte o femeie norocoasă pentru că a găsit un partener atât de potrivit precum Șerban Puiu. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă de 22 de ani. Alexandra Velniciuc a mai declarat în același interviu că ea și soțul ei merg în vacanță în același lor de mai bine de două decenii.

Pentru că ne place să ne odihnim și să ne încărcăm bateriile, venim în același loc de 22 de ani, pentru că aici regăsim tihna de care avem nevoie. Am avut imensul noroc să îmi găsesc un partener de viață care să rezoneze cu mine. S care să nu se plictisească de același loc, plăcându-ne să descoperim mereu alte și alte plaje.De fapt e o provocare pentru noi că într-un sejur să nu repetăm de mai multe ori o plajă. Ne stabilim cartierul general în aceeași cameră, urmând apoi să colindăm în tihnă pe unde avem chef. Fără să stăm cu ochii pe ceas la cât apune sau răsare soarele. Când știi că ai o perioadă mai lungă de stat, îți găsești cu adevărat liniștea să te odihnești în mod real. Asta ne place„, a mai spus vedeta.

Actrița pregătește noi proiecte

Deși este în vacanță, unde se relaxează alături de soțul ei, ALexandra Velniciuc se gândește la proiectele pe care urmează să le aibă. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să revină pe scenă, în fața spectatorilor. Frumoasa actriță va scoate un nou spectacol la Teatrul Elisabeta.

„Când mă voi reîntoarce în țară, mă așteaptă câteva săptămână de foc, pentru că urmează să scoatem un nou spectacol la Teatrul Elisabeta. O comedie spumoasă, evident, așa cum ne-am obișnuit publicul de 8 ani încoace. Premiera va avea loc pe 22 septembrie, dar până atunci vom avea de muncă, pentru a oferi publicului un nou spectacol de calitate”, a mai spus entuziasmată Alexandra Velniciuc.

Sursa foto: Click

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton