Cum arată acum Kamelia Hora, artista care a devenit cunoscută după colaborarea cu Puya

 Dumitrache Laura
.

Cum arată acum Kamelia Hora. În urmă cu 13 ani, Kamelia Hora devenea una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Cântăreața a colaborat cu rapperul Puya și au lansat numeroase piese de succes. Kamelia este sora mai mică a producătorului muzical George Hora.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată acum Kamelia Hora. Kamelia, pe numele său real Camelia Adina Hora s-a născut în Timișoara, iar în 2009 devenea cunoscută după ce a colaborat cu Puya. Artista în vârstă de 36 de ani continuă să aibă o carieră de succes pe plan muzical.

kamelia si puyakamelia si puya

Kamelia și George Hora sunt pasionați de muzică, iar în urmă cu mai bine de zece ani reușea să lanseze melodii de succes. Cei doi au colaborat cu nume cunoscute din muzica românească, precum Connect-R și Puya.

Citește și: Ce face și cum arată acum Soso, primul câștigător Big Brother. E medic și e pasionat de călătorii

Citește și:O mai ții minte pe Dulce Maria, din telenovela Îngerașul? Cum arată acum Daniela Aedo, la vârsta de 28 de ani

Citește și:Cum arată acum fiul Elenei Băsescu. Traian Junior a împlinit 8 ani

Citește și:Cum arată acum fiul lui Florin Piersic Jr. Sasha a împlinit 7 ani, dar este ferit de ochii publicului

Cum arată acum Kamelia Hora

Kamelia Hora devenea celebră în 2009, după ce a lansat melodiile „Change” și „V.I.P”, în colaborare cu Puya și George Hora. Artista avea 23 de ani când a devenit faimoasă, cucerind topurile muzicale din România. Kamelia, pe numele său real Camelia Adina Hora este sora lui George Hora, iar cei doi s-au născut în Timișoara.

Anii au trecut, iar Kamelia a rămas la fel de frumoasă și elegantă. Artista colaborează în continuare cu multe nume sonore din industria muzicală din România, iar în mediul online este activă. Artista postează deseori imagini cu ea de la concerte, dar și alături de iubitul ei. Kamelia are o relație de câteva luni cu un artist de tatuaje din Timișora.

Kamelia Hora și-a pierdut tatăl în urmă cu doi ani

Kamelia Hora, acum în vârstă de 36 de ani și-a petrecut aproape jumătate din viață cântând. În copilărie, artista își dorea să devină profesoară de religie, dar apoi a revenit la prima ei pasiune: muzica. George și Kamelia Hora au fost întotdeauna apropiați, iar artistul a avut grijă ca sora lui să își urmeze visul.

Din păcate, Kamelia Hora și fratele ei au trecut printr-o dramă în urmă cu doi ani. Tatăl acestora s-a stins din viață, iar artista a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Au trecut 3 luni de când totul s-a schimbat în viața mea, 3 luni de când timpul s-a oprit în loc și nu mai pot să respir… Nimic nu mai e la fel. Lipsește o parte din mine și nu stiu cum să trăiesc fără ea…”, scria Kamelia pe Facebook, la scurt timp dupa moartea tatălui ei.

Kamelia Hora a început să cânte la 14 ani

Kamelia Hora a început să cânte la vârsta de 14 ani, iar fratele său la 15 ani. Cei doi au intrat pentru prima dată într-un studio și au înregistrat piesa  Te Visam', compusă de George Hora. Copilăria celor doi a fost una frumoasă, își aduce aminte artista.

Kamelia a declarat în urmă cu ceva timp că este fericită pentru că a avut o copilărie frumoasă. Vedeta își aduce aminte cu nostalgie de momentele în care se plimba împreună cu prietenele sale și se juca alături de fratele ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton