Anda Adam face acuzații la adresa proprietarilor casei din Bragadiru, de unde a fost evacuată: „Cu Eveline lângă mine, m-a înjurat. Mi-am bagat banii acolo ca să o vândă el mai scump”

 Dumba Gabriela
.

Anda Adam face acuzații la adresa proprietarilor casei din Bragadiru, de unde a fost evacuată. Anda Adam a oferit detalii incredibile din scandalul cu casa din Bragadiru, de unde a fost evacuată. În timp ce proprietarul casei susține că artista n-a plătit chiria, Anda Adam susține că adevărul este altul. Ea ar fi vrut să cumpere casa din Bragadiru, ar fi investit bani în renovarea ei, iar proprietarul n-ar mai fi vrut să-i vândă, ulterior, imobilul. Și au ajuns la tribunal!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Invitată în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV, Anda Adam i-a povestit lui Cristi Brancu despre ce este vorba, exact, în scandalul cu casa din Bragadiru. Anda Adam a fost evacuată din imobil și susține că i s-a întâmplat o mare nedreptate, având în vedere că ar fi investit foarte mulți în casă, dar proprietarul s-ar fi râzgândit și nu i-a mai vândut-o apoi. Anda Adam face acuzații la adresa proprietarilor casei din Bragadiru, de unde a fost evacuată.

190938462-840447309933959-8444841379611155165-n-crop-1625578070190938462-840447309933959-8444841379611155165-n-crop-1625578070

Anda Adam, acuzații la adresa proprietarilor casei din Bragadiru, de unde a fost evacuată

Anda Adam s-a judecat pentru casa din Bragadiru pe care a vrut să o cumpere apelând la împrumuturi bancare. Vedeta susținea că intenționa să cumpere casa cu pricina, declarând că proprietara s-a răzgândit și nu a mai vrut s-o vândă, deși ea ar fi investit mulți bani acolo.

E o casă pe numele socrilor lui, care decedeaseră. Nu are cum să îți vândă un imobil. Îi dai cu încredere un avans, îți dă cheile, tot pe încredere, ca tu să aștepți să facă succesiunea și, actele de succesiune – care durează 6 luni minimum. Tu bagi bani în casă, că te muți. Am schimbat parchetul, am refăcut toată intrarea.

După ce își vede omul actele în mână, vine la notar fără niciun act în original. Că, vezi Doamne, să semneze o promisiune. E clar că l-a învățat cineva să facă asta. Am venit la notar, am oamenii de acolo martori. S-a uitat peste hârtiile date de notar un om care respectă legea. A citit, a fost întrebat și de alte detalii legate de acte și proprietatea pe care o dețineau.

Nu știu ce nu i-a convenit sau care a fost nelămurirea și a spus că nu are acte. Notarul a spus: 'Păi, văd că aveți acolo 6 case la vânzare, dintre care pe 3 le-ați vândut. Cum ați venit fără niciun act? Luați hârtiile, că poate nu aveți încredere, dacă vreți să le confruntați cu alt notar sau avocat și vă așteptăm să semnăm.'

Nu a mai venit niciodată. Eu am rămas cu banii băgați într-o casă. Toate la mine sunt pe factură. Este atât de simplă situația: dai avans, ți se da cheia, te apuci să investești în ea, bagi jumătate din cât costă casa și apoi te rogi după actele de succesiune și vii și nu mai dai nimic', a declarat Anda Adam în emisiunea lui Brancu.

Citește și:„Adolescența e grea în orice perioada ar fi ea. Cred într-o copilărie fără excese’. Cum își crește Dan Negru cei doi copii

Citește și:De ce a renunțat, de fapt, Mihaela Tatu la cariera în televiziune: „Prietenii îmi reproșează că m-am călugărit'

Anda Adam voia să-și facă firmă în casa din Bragadiru

Anda Adam susține că a fost dusă cu vorba de proprietarul casei din Bragadiru, după ce respectivul i-ar fi promis că îi vinde casa. Ulterior, s-ar fi răzgândit și cântăreața crede că a plănuit încă de la început să-i dea țeapă, având în vedere că nu ar fi respectat partea lui de înțelegere.

'I-am spus că doresc să fac un credit pe firmă, ca doream sediu social acolo al label-ului meu, că mi-am făcut label-ul meu. Am zis să fac credit pe firmă, să îmi pun sediul social. Și i-am zis : 'Uite, pentru tine a durat mult succesiunea' și i-am zis să mă aștepte și pe mine să fac creditul. Dacă ulterior vreau să iau casa printr-un credit, nu pot depune la o bancă anticipat pentru că nu era succesiunea făcuta.

I-am spus că nu îmi aprobă nimeni creditul în 9 zile până în Crăciun și Revelion. I-am zis că până la final de ianuarie are toți banii. I-am zis că îi dau chirie pentru toate aceste luni de așteptare. Și a zis : 'Bine, dar vreau să îmi dai pe 3 luni: noiembrie, decembrie și ianuarie'. Am trimis banii – 1.800 de euro, la notar în plic. La notar nu a luat nici plicul cu banii. L-am pus în legătură direct cu cei de la bancă și el nu le-a dat o grămadă de acte. Adică tot a fost în defavoarea mea.', a mai spus Anda Adam.

Anda Adam: „Mă dor inima și sufletul'

Problema Andei Adam este că, deși nu era proprietară în acte, ar fi început să investească mii de euro în acea locuință, pe care a trebuit să o părăsească.

Potrivit deciziei Tribunalului Ilfov, pentru că a pierdut procesul, Anda Adam trebuia să plătească o serie de taxe judiciare în toamna trecută, însă artista a atacat soluția formulând o cerere de reexaminare a modului în care a fost stabilită taxa judiciară de timbru.

Într-o nouă soluție, ca răspuns la această nouă solicitare a cântăreței, judecătorii au respins cererea formulată, astfel că vedeta a fost înștiințată că trebuie să plătească, în total, suma de 16.630 de lei (adică puțin peste 3.000 de euro), sub sancțiunea anulării cererii.

'Nu se poate să nu ia în considerare nimic. Mă dor inima și sufletul. Nu vrei să știi maică-mea, mă sună din America. Doar pentru că am crezut un om pe cuvânt. Cu avans transferat prin bancă și toate celelalte demersuri. Bani în plic pentru chirie, conform conversațiilor. Am fost de acord cu tot, doar să nu mă trezesc că nu mi-o mai vinde și tot acolo am ajuns.

Am mutat toate lucrurile și am dat cheia avocatului meu, care a depus-o în instanță. Mi-a venit ordin de avacuare. Ce să evacuez? Că nu stau acolo. M-am rugat de el până în ultimul moment: vinde-mi casa! La cum arată casa acum, ceri pe ea 110 (n.r. mii de euro). Numai balustradele de sticlă 8.000 și ceva – o balustradă! Am factură! Mi se pare normal: bagi pe altul în casa și o vede cum am făcut-o eu… Ăla vine și stă în mama luxului făcut de proasta de Anda Adam…', spune Anda Adam.

„Cu Eveline lângă mine, soția lui m-a înjurat'

Mai rău, cântăreața spune că proprietara casei a și înjurat-o de față cu fiica ei, asta după ce respectivii ar avea de gând să vândă casa mai scump datorită renovărilor făcute pe banii ei.

'Toată vara am petrecut-o pe șantier și mi-am băgat banii, să o vândă el mai scump! OK, nu mai vrei să mi-o vinzi. Dă-mi banii cât am băgat în ea și vinde-o tu cu cât vrei. Nu mai vreau eu să o cumpăr. Cu Eveline lângă mine, soția lui m-a înjurat. Copilul meu nu mai știa cum să reacționeze.', mai spune Anda Adam.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton