Cum arată acum Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României, sezonul 9. Și-a schimbat look-ul radical

 Raiciu Adriana
.

Cum arată acum Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României, sezonul 9. Un tip carismatic, o voce puternică și o stea norocoasă. Dragoș Moldovan este marele câștigător de la Vocea României, sezonul 9. După terminarea competiției, schimbările în viața lui au fost pe toate planurile. Și-a anunțat lansarea primei piese, dar și-a schimbat și look-ul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Moldovan este tânărul care și-a adăugat în palmares titlul de voce a României, succes care i-a adus 100.000 de euro în buzunar și șansa spre o carieră muzicală mult râvnită. Au trecut trei ani de atunci, iar schimbările din viața lui au existat pe toate planurile.

1Dragos-Moldovan-Vocea-Romaniei-11Dragos-Moldovan-Vocea-Romaniei-1

Recent, Dragoș Moldovan și-a anunțat fanii că urmează să lanseze prima piesă din cariera sa, dar a luat și pe toată lumea prin surprindere cu noul look, renunțând la părul lung.

Citește și: Dragoș Moldovan, primul interviu după ce a câștigat 'Vocea României'.Ce face cu premiul de 100.000 de euro și în ce relații a rămas cu Tudor Chirilă | EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Dragoș Moldovan, de la Vocea României, înainte de accidentul de mașină care l-a mutilat pe viață, la doar 18 ani.

Citește și: De ce s-au certat nașa Andreea Bănică și finul Alex Velea: „Mi-aș dori să nu fie supărat’

Citește și: Pavel Bartoș a vândut la alimentară, pe vremea lui Ceaușescu: „Eram cel mai mare din familie și…'

Cum arată acum Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României, sezonul 9

Dragoș Moldovan, tănârul care a demonstrat că totul este posibil în această viață, a reușit să ajungă la inima publicului, dar și a juraților de la Vocea României. Astfel, în 2019, el a reușit să câștige trofeul, dar și premiul cel mare de 100.000 de euro.

La vremea respectivă, acesta se prezenta mereu cu jachete din piele, multe brățări, ochelari de soare și păr lung. Au trecut trei ani de atunci, iar artistul a decis să facă mici schimbări în viața lui, așa că a adoptat un nou look.

Dragoș Moldovan s-a tuns scurt și-a lăsat chiar și barbă. Obișnuiește să poarte în continuare haine negre. De asemenea, pe 24 iunie, artistul a lansat o nouă melodie din cariera sa, piesa „Te vei ridica', scrie Pro TV.

Dragoș Moldovan a fost implicat într-un grav accident

Viața lui Dragoș Moldovan de la Vocea României a luat o întorsătură dramatică în urmă cu ceva ani, când, proaspăt posesor al permisului auto, a avut un grav accident de mașină. Șofer lipsit de experiență, băiatul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat într-un copac. A intrat în comă și nimeni nu îi mai dădea șanse de recuperare sau, în cazul în care printr-un miracol avea să-și revină, conform medicilor, nu mai putea fi un om normal.

Dragoș a sfidat toate statisticile și legile fizice, revenindu-și ca prin minune după două săptămâni de comă. S-a spus că avantajul său a fost vârsta, având în vedere că în 99% din cazurile de acest fel, pacienții nu-și mai reveneau.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton