Drama prin care a trecut Sora Magdalena, după iUmor: „Am descoperit mulți credincioși, unii chiar m-au amenințat cu moartea”

 Borcilă Andreea
.

Drama prin care a trecut Sora Magdalena, după ce a apărut la iUmor. Actrița i-a surprins pe cei trei jurați în show-ul de la Antena 1, dar și pe cei de acasă. Nu o dată, ci de două ori Sora Magdalena a avut un număr controversat, care a împărțit publicul în două tabere. Fanii care o susțin, dar și cei care nu au văzut cu ochi buni tot ce s-a întâmplat la emisiunea de umor. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sora Magdalena, pe numele ei real Maria-Magdalena Chihaia, este o actriță din România, care joacă în spectacole de teatru și face show-uri de stand-up. A participat totodată în emisiunea iUmor, de la Antena 1, unde a avut un număr total inedit. Nu o dată, ci de două ori i-a lăsat pe jurații Mihai Bendeac, Delia și Cheloo cu gura căscată. 

sora magdalena 1sora magdalena 1

Acum doi ani, actrița a avut primul ei număr la iUmor. Tânăra a interpretat o măicuță sexy care s-a dezbrăcat de smerenie, dar și de haine. Atunci, juriul a rămas fără cuvinte, în timp ce publicul s-a împărțit în două tabere: cei care o simpatizează, dar și credincioșii care nu au văzut cu ochi buni ce s-a întâmplat în concurs. Sora Magdalena s-a prezentat a doua oară în noul sezonul, într-o ediție din aprilie, în show-ul de divertisment cu un alt număr la fel de controversat.  

Citește și: Ilona Brezoianu este noua prezentatoare de la Iumor, sezonul 12.L-a înlocuit pe Dan Badea

Citește și: Schimbări la Iumor, sezonul 12.Cine se alătură la masa juriului

Citește și: Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască.A ieșit pe stradă în colanți!

Citește și: Viorica Vodă, după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo:„Am fost întâmpinată cu sarcasm, ironii, ipocrizie'

Drama prin care a trecut Sora Magdalena, după ce a apărut la iUmor

În prezent, actrița are mai multe proiecte profesionale de care este mândră. Unul dintre spectacolele în care apare se numește „Maria Magdalena, de la mănăstire la club', iar unul altul este după un bestseller american, intitulat „Michelle'. Într-un interviu pentru Click.ro, Sora Magdalena a vorbit deschis despre perioada iUmor și ce s-a întâmplat după ce a avut unele dintre cele mai controversate numere de stand-up. 

„Unii încă mă înjură. Pot spune că, după numărul de la iUmor, am descoperit mulți credincioși în România, unii chiar m-au amenințat cu moartea. Există și latura cealaltă în care oamenii înțeleg ce înseamnă parodia, comedia.

Ceea ce am zis în acel număr era realitatea spusă cu umor. Așadar lumea mă vede ori ca pe o persoana non grata, ori ca pe o actriță talentată și curajoasă. Sincer prefer a doua variantă, deoarece Sora Magdalena face parte din mine. Cine știe? Poate într-o altă viață am fost măicuță', a povestit ea. 

De ce a ales să o interpreteze pe Sora Magdalena la iUmor 

Actrița a dezvăluit motivul pentru care a dat naștere personajului care a făcut furori cu cele două numere de stand-up la iUmor. Tânăra a mărturisit că este de confesiune romano-catolică și, pentru o perioadă destul de lungă, a cântat în corul Bisericii Catolice. Tot acolo, a cunoscut multe surori, de la care a învățat multe. Cu personajul creat, actrița și-a dorit să le arate fanilor că și măicuțele sunt femei, care și-ar dori mai multă libertate. Recunoaște că publicului i-a fost dor de Sora Magdalena, de aceea a ales să revină la iUmor. Pe de altă parte, sunt puțini cei care știu că actrița are mai multe realizări profesionale, în afara show-urilor de stand-up.   

„Despre mine nu se cunoaște faptul că am reprezentat tineretul studențesc catolic la Roma. Că am ținut discurs în fața cardinarilor.  Aveam foarte mari emoții. Trebuia să vorbersc în engleză și mi-am învățat discursul încă de acasă. Erau foarte mulți cardinali, exact ca în filme. Iar eu trebuia să vorbesc despre România și ce au tinerii catolici de gând să organizeze. Dar a fost minunat', a mai continuat Sora Magdalena. 

Sora Magdalena a dat admiterea la Actorie de două ori 

Actrița Magdalena Chihaia a dat admiterea la UNATC de două ori pentru a deveni actriță, însă nu a intrat: „după ceva timp, am aflat că nu am intrat pentru că eu nu am făcut pregătire cu profesorii de acolo și nici nu jucam în telenovele cu ei. Pe mine m-a ambiționat lucrul acesta. Am absolvit Universitatea Hyperion, la clasa domnului profesor Virgil Ogășeanu. Am jucat toate rolurile posibile, inclusiv travesti. Îmi place foarte mult să analizez personajele', a mai povestit actrița pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook, capturi YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton