Îți mai amintești de Bianca și Ștefănuț, copiii din telenovela Numai Iubirea? Iată cum arată acum și cu ce se ocupă!

 Oana Pantazi
.

Nu puțini sunt cei care își amintesc de Bianca și Ștefănuț din serialul Numai iubirea”, care făcea furori acum 17 ani. Iată cum arată acum și cu ce se ocupă cei doi copii teribili din prima telenovelă românească!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca și Ștefănut, copiii din „Numai iubirea”, prima telenovelă românească, ce le-a deschis apetitul telespectatorilor pentru producțiile de gen, nu mai sunt de mult copii, ci doi adulți greu de recunoscut acum, la 17 ani de la difuzarea serialului.

Ce s-a întâmplat cu Bianca și Ștefănuț după „Numai iubirea”

Simpaticii puști Bianca și Ștefănut din „Numai iubirea” sunt acum doi tineri frumoși, dar viața i-a dus pe drumuri diferite. Simpatica fetiță cu codițe Bianca Neagu nu mai are acum legătură cu lumea cinematografiei, din păcate nemaiprinzând niciun rol în seriale… A apărut, totuși în câteva spoturi publicitare. În schimb, superba tânără cochetează acum cu moda, iar în scurt timp urmează să se așeze la casa ei.

bianca-numai-iubirebianca-numai-iubire

Ștefănuț, pe numele real Alexandru Barba, și-a urmat însă visul din copilărie, iar acum locuiește la Londra, unde speră să-și facă o carieră ca actor.

Citește și: Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi: ‘A încercat să mă convingă să îl denunț’

Citește și: De ce a renunțat Adela Popescu la telenovele: „Îmi era frică, am avut anxietăți urâte”

Citește și: Claudia Pătrășcanu i-a scris amantei lui Gabi Bădălău: „Îl distrug în presă până la ultima suflare”

Citește și: Amenințări între Adriana și Alex, la Puterea Dragostei: „Am niște poze și conversații cu…'

Bianca Neagu se mărită

Deși mulți s-au așteptat ca Bianca să urmeze actoria după succesul din telenovelă, tânăra, acum în vârstă de 23 de ani, a ales să studieze la Facultatea de Psihologie, ulterior urmând și un master în Logopedie. Până acum, a apărut doar în reclame, dar este foarte pasionată de modă și realizează rochii, haine și genți realizate după tipare proprii.

Chiar dacă fanii telenovelei sperau ca, peste ani, Bianca și Ștefănuț din „Numai iubirea” să formeze, poate, un cuplu, iată că drumurile lor s-au despărțit… Deși este extrem de tânără, Bianca a întâlnit deja marea dragoste încă de acum 5 ani și urmează să se mărite curând cu alesul ei, de care o leagă pasiunea pentru frumos. Alin Croitoru, viitorul ei soț este pictor și fotograf.

'Am o relaţie cu pictorul Alin Croitoru. Suntem de ceva timp împreună, de vreo cinci ani. Avem planuri serioase. Ne înţelegem foarte bine, ne iubim', a povestit Bianca Neagu, la o emisiune TV.

Alexandru Barba, aka Ștefănuț, este actor

Pe vremea când Bianca și Ștefănuț jucau în „Numai iubirea”, fanii serialului i-au prevestit carismaticului puști un viitor în actorie și iată că nu s-au înșelat! Puștiul abandonat, care și-a jucat atât de convingător rolul în telenovelă, are acum 24 de ani şi pune inimile tinerelor pe jar. Prietenii lui spun că Alexandru a studiat la 'Şcoala Americană' din Bucureşti, iar în prezent locuieşte în Londra, unde speră să se afirme în profesia de care s-a îndrăgostit încă din copilărie.

Rolul din „Numai iubirea' l-a adus în atenţia producătorilor de filme de gen, așadar după succesul din prima telenovelă românească Alexandru Barba a jucat și în „Lacrimi de iubire' (2005) şi „Om bogat, om sărac' (2006), dar și în filmele de lung metraj „Nature unleashed: Tornado' (2005) şi „Blood and chocolate' (2007).

Cu Bianca a rămas într-o frumoasă relație de prietenie, cei doi păstrând legătura și în momentul de față.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton